Vist a Twitter

Inclusió: així fan sentir millor una dona autista els seus companys de gimnàs

Explica que necessita auriculars que eliminen el soroll i que ningú interrompi la seva rutina

Després d'una baixa per malaltia, la monitora li va anunciar que havien decidit treure la música uns dies per a la seva adaptació

fitness-594143 1920

fitness-594143 1920

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

L’expulsió d’una nena amb necessitats especials d’un campament ha generat tot un debat sobre el tracte que reben socialment els col·lectius més necessitats. A través de les xarxes socials, moltes persones s’han manifestat demanant més empatia i un millor tracte social. 

Una d’elles ha sigut la tuitaire Eme_MM, que en un fil viral a Twitter, va posar de relleu el que s’avança en l’entorn quan aquest facilita el dia a dia. Va explicar així com al ser una persona autista va haver d’alertar el gimnàs, al qual va des de fa un any, de les necessitats que té. Bàsicament, necessita auriculars de cancel·lació del soroll perquè la música forta li molesta. "Sense interrupcions ni ingerències", diu. Tot clar per al centre. I un any després, continua sense relacionar-se amb la gent que va a aquestes mateixes màquines.

Fa un mes va estar malalta i va faltar dues setmanes. Com que no és freqüent, la seva monitora Alicia va trucar a casa i li va explicar que el següent dimarts tornaria al seu horari habitual. Quan va tornar, es va emportar una sorpresa. 

Notícies relacionades

Alicia li va explicar que durant uns dies havien acordat no posar música perquè reprengués la seva rutina amb comoditat. Ho van fer tot per ajudar-la. 

I aquest és el missatge que va voler traslladar i que tan aplaudit ha estat a les xarxes socials. Un petit gest pot facilitar la vida d’una altra persona, i per això agraeix veure gent disposada a col·laborar i que entén el que és la inclusió

Temes:

Autisme Twitter