'AgusTinder'

La conversa surrealista del còmic Agustín Durán amb una dona que buscava parella

Davant la petició d'entaular una conversa, va respondre amb fotografies de Monedero, Padilla o Florentino Pérez

Els esdeveniments es van tombar cap a ell i va haver de fer tota mena d'artificis per no caure en l'amor

tinder

tinder

5
Es llegeix en minuts
María Aragón

"Hola, vull conèixer algú per a parelles. ¿Com ho faig? Vull més informació". El missatge no deixava lloc a dubtes. La dona entrava al Facebook del còmic Agustín Durán per trobar l’amor com si es tractés del programa ‘First Dates’. El que no sabia és precisament que ella es convertiria en la protagonista. "En els petits cercles m’anomenen AgusTinder", li diu, oferint confiança perquè veiés que estava en bones mans en això de buscar parella.

El primer que va fer va ser entaular una conversa bàsica per comprovar que no es tractava d’un bot, sinó que darrere d’aquesta pregunta hi havia una persona de carn i os amb interessos i emocions. 

Ella responia: "Soc de la República Dominicana". 

L’Agustín seguia el rotllo com si de veritat ell s’encarregués de concertar cites. ¿Edat? 46. Perfecte, doncs t’envio una foto dels possibles candidats en funció d’això. "En solem tenir més però ja sap, en aquesta època de l’any els nois s’enamoren".

Aquí tens la primera foto. Uns partidassos. El més demanats d’Espanya.

La interessada vol recalcar una dada important per ella i pregunta si són solters i per què les fotos no estan separades. Però es decideix: li agrada Álex Pinacho, de La Vida Moderna. "A veure si ell vol", diu. Aquí hi pot haver amor.

Però no contesta, així que Durán envia una altra tanda de candidats. "Aquests també estan disponibles i disposats a xatejar".

Ella comença a enfadar-se, insisteix que aquesta recerca és seriosa. Ell intenta que hi confiï: "Si vol li ensenyo les meves valoracions a Trypadvisor i veurà com els nostres clients tenen el cor content, ple d’alegria". Llavors, ¿quin li agrada? La resposta:

"Vull algú que no m’enganyi, perquè soc bona". Així que Agustín Durán se sincera: "Tots dos són uns bones peces, uns truans i uns senyors, ‘aman la vida y aman el amor’". Si busca un home cavallerós, té qui necessita.

"Es diu Floren, és una mica més gran però és educat i té terres", li diu. "¿Com és que té terres? Sembla que no li interessa. I continua preguntant per ell. Ella comença a enviar-li àudios i ell li diu que no els pot escoltar, perquè no s’ho cregui gaire. En un gir dels esdeveniments, ella comença a voler videotrucades. 

Primer li envia una foto.

"Si es fixa en els peus del ninot semblen uns ouassos, però és un efecte òptic. Jo de portaous faig servir una XS". 

L’Agustín és incapaç d’espantar-la. Ni parlant del premi 'Espuerta de Oro' rebut a la Roda. 

La conversa va anar creixent. Cada vegada més surrealista, però ella era no s’espantava.

I va haver d’acabar-la. 

En un moment, la història va passar d’un possible romanç a dir-se coses com aquestes:

Notícies relacionades

Però ella té protecció. Creu que és bona, que té Déu al seu costat, i que no li fa por ningú. Aquesta història podia tenir diversos girs.

Al final, i després de tot l’esforç, no va triomfar l’amor.