A CALIFÒRNIA

Harrison Ford, George Lucas i Mark Hamil, primers fans a trepitjar el parc de Star Wars

Les estrelles de la franquícia galàctica obren amb focs artificials les multimilionàries atraccions Galaxy's Edge al Disneyland Resort de Califòrnia

Actors Harrison Ford, Mark Hamill, Billy Dee Williams, filmmaker George Lucas and Walt Disney’s Chief Executive Officer Bob Iger at Star Wars: Galaxy’s Edge at Disneyland Park in Anaheim, California, U.S., May 29, 2019. REUTERS/Mario Anzuoni

Actors Harrison Ford, Mark Hamill, Billy Dee Williams, filmmaker George Lucas and Walt Disney’s Chief Executive Officer Bob Iger at Star Wars: Galaxy’s Edge at Disneyland Park in Anaheim, California, U.S., May 29, 2019. REUTERS/Mario Anzuoni / MARIO ANZUONI (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

En un parc temàtic molt llunyà... A l’altre costat de l’Atlàntic, a Califòrnia, els herois deStar Wars Harrison FordMark Hamill, Billy Dee Williams [Lando Calrissian] i el director George Lucas van inaugurar aquest dimecres a la nit la nova joia de la corona de Disney, el parc d’atraccions de Star Wars , unes instal·lacions de 6 hectàrees que han costat mil milions de dòlars i cinc anys de feina, i que el gran públic podrà disfrutar des d’aquest divendres alDisneyland Resort de Califòrnia.

Quan Chewbacca va pujar a la cabina del Falcó Mil·lenari una pluja de focs artificials va il·luminar els protagonistes de les mítiques pel·lícules. Llavors, l’intèrpret deHan Solo va retre un emotiu homenatge al seu amic, l’actor que va encarnar al pelut i robust wookiee, Peter Mayhew, que va morir el mes passat als 77 anysPeter Mayhew.

Les estrelles de 'Star Wars', amb el Falcó Mil·lenari darrere. / CHRIS PIZZELLO

A l’escenari, davant de la immensa nau espacial que el públic podrà pilotar des de demà, Mark Hamill, l’actor de Luke Skywalker, també el va recordar: "Chewie, engegarem el Falcó". Com que la rèplica de 30 metres de la nau no s’engegava, Ford va haver d’oferir-li assistència, amb uns savis copets, que van tornar boig el públic. Després el quartet de ciència-ficció, al costat del CEO de Disney, Robert Iger, van tallar la cinta i van donar per inaugurada la colossal atracció en la qual els fans podran construir els seus propis robots (per 99 dòlars) i personalitzar els seus sabres de llum (199 dòlars), prendre’s un glop de la llet blava com la que bevia Luke Skywalker, interactuar amb extraterrestres o demanar el menú que serveixen als films de la saga. 

Prèvia reserva

Durant les tres primeres setmanes, els visitants podran accedir al parc prèvia reserva, i només podran estar-hi quatre hores (a causa de la forta demanda).

Tot i que el parc està situat als mateixos terrenys que Disneyland, entrar-his serà com trepitjar una galàxia completament nova, com van poder comprovar els mitjans convidats a la cerimònia d’obertura.

"Estic molt emocionat per poder convidar els fans i els nostres grans seguidors a unir-se a nosaltres a aquest costat de la galàxia", va dir Scott Trowbridge, de l’estudi Walt Disney Imagineering. 

Galaxy’s Edge és una aventura situada alplaneta Batuu, un món remot de la més recent trilogia d’Star Wars i la guerra entre la Resistència i el Primer Orde.

Jon D’Amaro, president de Disneyland Resort, ha publicat una imatge del parc amb tots els seus treballadors: "¡Orgullós de presentar-te als habitants de Batuu! Vull donar les gràcies a aquest increïble equip per la seva dedicació i la seva passió".

Notícies relacionades

Està programat que s’obri una versió gairebé idèntica de Galaxy’s Edge a Walt Disney World a Orlando, Florida, el 29 d’agost.

star-wars-galaxyas-edge-to-open-may-31-at-disneyland-resort-aug-29-at-disneyas-hollywood-studios / periodico

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Star Wars Disney