marca de fulles d'afaitar

Impactant anunci de Gillete: la primera afaitada d'un jove transgènere amb el recolzament del seu pare

Al gener va ser molt criticada per presentar un nou model d'home contra la "masculinitat tòxica"

save

save

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

De denunciar la "masculinitat tòxica" a donar un espai a les persones transgènere. La marca de fulles d’afaitar Gillette s’ha proposat erigir-se en la capdavantera de la diversitat i igualtat a través dels seus anuncis.

Si ja al gener va causar un gran enrenou amb el seu espot en què proposava un tipus d’home més modern, allunyat de la masculinitat que coneixíem llavors, ara torna a impactar amb la història de la primera afaitada d’un jove transgènere.

En tot just un minut narra la situació de Samson, un jove d’Ontario (Toronto) que té el recolzament del seu pare, que l’ensenya a afaitar-se.

"Encara continuo intentant descobrir quin tipus d’home vull ser", narra a l’anunci. "Sempre m’he sentit diferent, però no sabia que hi havia un terme per referir-se al tipus de persona que soc".

Notícies relacionades

Samson, que explica que només volia ser feliç, està acompanyat del seu pare, que li diu com afaitar-se. "No tinguis por", diu al costat d’ell. "És una qüestió de confiança. Ho estàs fent bé". I conclou amb un tema contundent i directe cap aquest col·lectiu: "On sigui, quan sigui, com sigui que passi. La teva primera afaitada és especial". 

Gillette ja va iniciar el seu camí cap a la diversitat i la igualtat al gener, quan va plantejar un espot que va despertar moltes crítiques.