Als Estats Units

Sacrifiquen una gossa perquè l'últim desig de la seva propietària era enterrar-la amb ella

No tenia cap malaltia i un refugi es va oferir per acollir-la o buscar-li una família, però un representant de la dona ho va impedir

El seu cos va ser enviat a un crematori i van portar-ne les cendres al cementiri

dog-1123016 1920

dog-1123016 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Emma, una gossa Shih Tzu, no estava malalta però el seu destí estava marcat per l’últim desig de la seva propietària abans de morir. Volia que descansés amb ella, i així ho va aconseguir el passat 8 de març, quan l’animal va arribar al Refugi d’Animales de Chesterfield (Virginia, Estats Units).

Segons explica el CNN, durant dues setmanes el refugi va intentar evitar la petició de la propietària. Sense cap malaltia ni cap motiu que justifiqués el sacrifici, volien buscar-li una nova família, però un representant s’hi va negar i va recollir la gossa el 22 de març.

Notícies relacionades

Malgrat que fins a l’últim moment es van oferir per acollir l’Emma, la gossa va acabar en un veterinari local on va ser sacrificada i enviada a un crematoride mascotes a Richmond.

Des del 2014, Virginia permet, per llei, tenir espais als cementiris per a les mascotes de les persones mortes. Així doncs, van ficar les cendres de l’Emma en una urna i la van enterrar en una àrea dedicada específicament als animals.

Temes:

Animals Gossos