SEGONS 'VARIETY'

Pattinson serà el nou Batman

El protagonista de la saga 'Crepuscle' està a punt de firmar amb Warner per protagonitzar el nou film de la saga DC, que s'estrenarà el 2021

Les xarxes s'han pres amb humor l'elecció de l'actor

20190517 437212 pattinsone 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Robert Pattinson serà el nou Batman. Segons ha informat la revistaVarietyWarner Bros està negociant amb el protagonista de la saga Crepuscle perquè relleviBen Affleck a la pell del ratpenat, en la nova pel·lícula del superheroi dirigida per Matt Reeves, que arribarà als cines el juny del 2021.

Segons la publicació especialitzada en cine, la confirmació de la productora pot arribar pròximament, quan es tanquin els últims serrells.

Pattinson és un dels actors que més treballa últimament, sobretot en el circuit indie, una cosa que podria canviar si acaba vestint-se de ratpenat en la nova entrega de Batman, un autèntic blockbuster. L’actor Nicholas Hoult (TolkienMad Max: Furia en la carretera) ha estat també al cap dels directius de l’estudi, però, pel que sembla, Pattinson ha acabat per decantar la balança.

El segon més jove

Si finalment és Pattinson, de 33 anys, serà el segon Batman més jove del cine (Christian Bale en tenia 31 quan va encarnar el personatge fosc a Batman Begins, el 2005).

Reeves, el cineasta rere les últimes dues seqüeles d’El planeta dels simis, està reescrivint el guió del film, esborrant el treball anterior de Ben Affleck, que ja està deslligat del tot del món DC.

Warner Bros confia que Reeves faci volar alt de nou el superheroi, després de les decepcions de Batman v Superman i Justice League. El rodatge del nou Batman podria començar d’aquest mateix any o a començaments del 2020.

Per la seva part, Pattinson està a punt de rodar una altra pel·lícula de la Warner dirigida per Christopher Nolan (Origen, Interstellar), coprotagonitzada per John David Washington, prevista per estrenar-se el 17 de juliol del 2020. Aquest any té previst estrenar quatre treballs: High lifeThe Lighthouse, que es projecta aquests dies al Festival de Cannes, The King per a Netflix i Waiting for the Barbarians.

Notícies relacionades

A Twitter no ha caigut bé la notícia, i es critica molt l’elecció de Pattinson per al paper del cavaller fosc:

 

Temes:

Batman