A Instagram

La dura experiència d'Hilary Duff amb la lactància: «He plorat molt, he estat deprimida»

L'actriu explica per què va deixar de treure's llet per a la seva segona filla als sis mesos

hillary

hillary

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Hilary Duff està cansada de pensar en bucle que és una fracassada per no continuar amb la lactància del seu segon nadó, una nena. L’actriu i cantant ha explicat a les xarxes socials, a través d’una publicació a Instagram, per què va decidir deixar-la als sis mesos i les dificultats que li ha suposat treure’s llet tant laboralment com emocionalment. 

“Això és només per a dones”, advertia en aquesta publicació on ha compartit la seva experiència. “Soc mare de dos fills. L’objectiu era arribar fins als sis mesos de lactància amb la nena (si ella volia) i llavors decidir si continuar”.

Però la cosa no seria tan fàcil. “Treure’s llet a la feina és una merda, tinc poc temps i ho acabo fent en sessions de perruqueria i maquillatge preparant la següent escena amb moltíssima gent al voltant. Però tot i que tingués un espai propi i luxós, necessitaria un descans”, afegeix. 

“El soroll del tirallet se’t fica al cap dia i nit. I t’arrenca els maleïts mugrons. Has de trobar un lloc on esterilitzar els biberons i mantenir la llet freda”, explica, una cosa que desconeixia del seu anterior embaràs perquè amb el seu fill Luca no va començar a treballar fins als nou mesos.

 

A més incideix en la part emocional. “Pensava que era intel·ligent i racional, però tenia davallades horribles. I quan deixes d’alimentar el nadó perds la connexió. Em vaig sentir afortunada d’estar a prop aquest temps perquè sé que moltes dones no ho poden fer, però necessitava un descans si no volia morir amb l’estrès de no tenir una gota de llet. Estava frustrada, em sentia una fracassada tot el temps”.

Notícies relacionades

Per tot això, anima les dones a sentir-se fortes i triomfadores. “És increïble el que les mares podem fer en un sol dia”, diu, mentre comenta el dur que ha sigut per a ella deixar de donar el pit. “He plorat, he tingut depressió i no em sentia jo mateixa. Hi havia una cosa aterridora, amb davallades horribles que atribueix a les hormones. Em sento estúpida per tant estrès”. 

Finalment, anima totes les dones a lluitar. “Us estimo a totes. Sou superheroïnes”.