#freethefeed

Col·loquen pits gegants a Londres per defensar la lactància materna en públic

Una campanya ha col·locat aquests pits d'entre tres i sis metres a quatre zones de la capital anglesa

Busquen acabar amb l'estigmatització de les dones amb una acció d'impacte que incomoda

londres

londres

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La lactància materna en públic continua sent el 2019 un tema tabú a molts països. Encara hi ha una part de la societat que veu en aquesta qüestió natural un gest obscè, i nombroses activistes i campanyes lluiten per desestigmatitzar el simple fet que una mare pugui alletar el seu nadó en qualsevol lloc sense que se la sexualitzi per això. 

Aquesta setmana, quatre zones freqüentades de Londres es van despertar amb pits gegants, des dels tres als sis metres d’alçària, ubicats a Tanja’s Roof (aquest), Neutral (Colòmbia Road), Ely’s Yard (Bric Lane) i Huntingdon Estate (Shoreditch),

Sota el lema #FreeTheFeed (Libera l’Alimentació), tenia l’objectiu de cridar l’atenció i conscienciar sobre aquest assumpte en la societat anglesa. I ho ha aconseguit especialment a través de les xarxes socials. 

“L’objectiu és lluitar contra l’estigma que existeix al voltant d’alletar en públic”, expressa Tania Boler, CEO i fundadora de l’empresa tecnològica Elvie, responsable d’aquesta campanya que no va lligada a cap marca.

Notícies relacionades

Una campanya que sabien que era “incòmoda” per a part de la societat, deixant clar que es tracta d’un estigma i una forma de “reprimir les dones”.