a Tailàndia

El gos rescatat a alta mar serà adoptat pel seu salvador

Els treballadors d'una plataforma petrolífera van divisar l'animal i el van treure amb ajuda d'unes cordes

12742325-cd64-42dc-bf86-dcde1c5998e4-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Boonrod, el gos que va ser rescatat pels treballadors d’una plataforma petrolífera a alta mar situada a més de 200 quilòmetres de la costa tailandesa, es troba sa i estalvi i serà adoptat per un dels seus rescatadors.

El gos, el nom de la qual es pot traduir com “supervivent miraculós” en tailandès, es troba a cura de la clínica 2 Talay a terra ferma després de gairebé morir a les aigües del golf de Tailàndia.

“Està bastant alegre i ja pot menjar”, va indicar Saratsa Wadi, treballadora de la clínica veterinària on es troba l’animal a la província de Songkhla, al sud de Tailàndia.

Una activista que treballa amb gossos va assenyalar que Boonrod serà adoptat per Vitisak, un dels empleats de la plataforma que el van rescatar, i que el portarà a la seva província, Khon Kaen (nord-est), a finals d’aquest mes.

Trobat a alta mar

L’animal, un gos mestís de color marró de menys de dos anys, va ser divisat a alta mar pels treballadors de la plataforma divendres passat i, amb ajuda d’unes cordes, el van treure amb símptomes de deshidratació i extenuat per l’esforç.

Alguns mitjans locals creuer que el nàufrag caní va poder haver caigut d’un barco pesquer.

Notícies relacionades

Visiblement recuperat i amb un collar de flors grogues, Boonrod va ser transportat a terra ferma en un vaixell dilluns i acollit a la clínica veterinària a Songkhla.

“Boonrod, una preciosa vida rescatada al golf de Tailàndia”, va escriure l’ONG Watchdog Thailand a la seva pàgina de Facebook on també va penjar fotos en què el gos, d’ulls color mel, apareix ja gairebé recuperat.