A Carolina del Sud

Vídeo: així es va escapar miraculosament un esquirol de l'atac d'aquest golden retriever

Pippin ja és famós a les xarxes socials, on protagonitza un compte a Instagram

golden

golden

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La vida de Pippin és com un ‘Gran Hermano’ caní. Aquest golden retriever és ja una estrella a les xarxes socials i a internet.  Ja va ser conegut per l’emotiva rebuda que fa als missatgers a casa, i ara ha protagonitzat un vídeo que bé podria ser part d’un documental: l’atac a un esquirol.

A Pippin no se li escapa ni una al veïnat. I quan la seva tranquil·litat es veu alterada, intenta posar-hi solucions. Així ho va demostrar aquesta setmana, quan va detectar un esquirol en un dels arbres del jardí de l’entrada a casa.

"Ets meu, estúpid esquirol", posava en el vídeo que ja s’ha fet viral. No sabem si això és el que estava pensant o si només volia jugar, però el cert és que durant uns segons la lluita va ser espectacular.

Notícies relacionades

En el vídeo, veiem com Pippin borda a l’esquirol dalt de l’arbre, que no dubta a fer un espectacular salt per buscar un refugi millor.

Quan arriba a terra, el gos el persegueix a gran velocitat, però després de diversos canvis de direcció i una volta a un arbust, l’esquirol aconsegueix el seu objectiu i puja dalt d’un arbre encara més gran. La insatisfacció envaeix la cara de Pippin, que ha vist com se li escapava el seu objectiu a escassos centímetres.