A Escòcia

Una nena de quatre anys envia una carta a la seva mare morta i rep una resposta

Ella va escriure una carta pel Dia de la Mare i va tenir resposta des del cel: "T'estàs convertint en una nena llesta i especial"

nia

nia

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Ella, de només quatre anys, va voler enviar un missatge a la seva mare, morta recentment. El primer Dia de la Mare celebrat sense ella –a Escòcia se celebra abans que a Espanya– la nena va tenir una gran sorpresa que ha emocionat milers de persones a les xarxes socials.

La seva història la compartia la seva tia, Linda Ross. "El primer Dia de la Mare de la meva germana al cel, ella li va enviar una carta. Algun amable desconegut del Royal Mail –similar a Correus– ha dedicat el seu temps a respondre i a fer-la feliç. Quin gran somriure a la seva cara. Demostra quanta gent bona hi ha al món. ¡No ho puc agrair prou!", diu en un missatge a Twitter que s’ha fet viral.

Notícies relacionades

Acompanya el text de diverses fotografies en les quals es veu la nena somriure amb la resposta. En la primera, la nena posa davant d’una bústia amb un dibuix familiar i un missatge: "A la meva mare al cel. Feliç Dia de la Mare. T’estimo". A més, un dibuix d’un mínion que jugant amb la paraula 'million' (milió), té un altre missatge: "Ets una entre un mínion". 

Sorprenentment per a la família, la carta va tenir resposta: "La meva preciosa Ella. Tu també ets una entre un mínion per a mi, t'estimo molt. Milions bilions, trilions... Estàs creixent i convertint-te en una nena llesta i especial. Estic molt orgullosa de tu. Tot i que soc al cel, et veig cada dia. Abraçades i petons". Una resposta amb remitent especial: 'Porta d l’Àngel. Els núvols. El cel". 

Temes:

Nens Escòcia