Un milionari misteriós prepara un Fortnite real en una illa deserta

Un centenar de jugadors lluitaran cos a cos durant tres dies per un premi de 100.000 lliures

43312793 59

43312793 59

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Pot ser el somni fet realitat de molts. Un milionari anònim està preparant un Fortnite  real en una illa deserta per a un centenar de participants amb milers de dòlars en premis per als guanyadors. 

L’insòlit anunci apareix a la web HushHush, un lloc online per a milionaris i amants del superluxe que, a més de vendre pedres precioses i cotxes exclusius, té un apartat de "sol·licituds" en què un magnat que no ha volgut revelar el seu nom ofereix 59.000 dòlars per sis setmanes de feina per muntar un Battle Royale real en una illa perduda, tot i que el resultat pugui resultar "perillós". L’escenari ha de reproduir el joc de la manera més fidel possible.

Webs especialitzats com araGames Radar, han difós que la idea d’aquest milionari misteriós és comprar una illa privada perquè serveixi d’escenari. A la botiga online HushHush es podran adquirir els articles per dur a terme la missió. 

Amb pistoles Airsoft

Per descomptat, cap dels 100 participants perdrà la vida durant els tres dies que durarà el joc. Els jugadors, que hauran de competir 12 hores al dia i hauran de tenir experiència en paintball, portaran pistoles d’Airsoft, municions i armadures sensibles al tacte. També portaran menjar i un equip per acampar a l’illa a la nit.

Només en pot quedar un, el guanyador, que s’emportarà 100.000 lliures (uns 116.000 euros) de premi. Els col·laboradors del projecte obtindran 45.000 lliures per sis setmanes de feina.

HUSHHUSH.COM

"Els jocs de Battle Royale s’han tornat increïblement populars en els últims anys i el nostre client és un gran fan que vol fer que el joc sigui una realitat de la manera més segura possible. Si el campionat és un èxit aquest any, vol que es converteixi en un esdeveniment anual. ¡És molt emocionant!", ha explicat Aaron Harpin, fundador de HushHush. 

"Si ets un fanàtic de les pel·lícules i jocs de l’última persona, serà una gran oportunitat per tenir una experiència única en la vida i guanyar una quantitat significativa de diners", ha dit.

Notícies relacionades

Els gamemakers que vulguin participar en el projecte tenen fins al pròxim 22 d’abril per apuntar-s’hi.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Fortnite