CITA SENSE PRECEDENTS

Fortnite i DJ Marshmello: així ha sigut el concert més gran de la història

Més de 10 milions de persones van assistir dissabte a l'espectacle en directe dins del famós videojoc

marshmelloplay

marshmelloplay

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Impossible que ningú que estigui familiaritzat amb el joc en línia Fortnite no sabés que dissabte passat havia de passar una cosa gran. La cita estava apuntada en vermell a les agendes dels 200 milions de fans del ‘shooter’ multijugador que Epic Games va llançar el 2017, i això que la informació va anar apareixent a comptagotes des de principis de setmana, fins que més tard, el mateix DJ Marshmello va incloure el concert en directe dins del videojoc a l’agenda de la seva web oficial. El recinte havia de ser Pleasant Park, una de les places més grans del famós joc ‘online’. 

Segons el fundador de Game Awards, Geoff Keighley, més de 10 milions d’usuaris amb ganes de festa van desactivar les seves armes i se’n van anar a ballar amb el DJ nord-americà. La cita de Fortnite va triplicar el que el Guinness considera el concert més gran r-e-a-l fins ara: el que va oferir el cantant britànic Rod Stewart el Cap d’Any del 1994 a la platja de Copacabana, de Rio de Janeiro. 

Novetats durant l’actuació

Els assistents a l’esdeveniment de Fortnite, a més, van poder disfrutard’algunes novetats, com anul·lar la gravetat perquè els seus avatars flotessin al ritme de la música o vestirl’uniforme oficial de Marshmello (de blanc i amb un cub cilíndric per ocultar el cap), que s’havia posat a la venda en el joc per a l’ocasió.

El mateix Marshmello va assegurar hores després del concert que l’esdeveniment pot donar pistes de com es desenvoluparan els espectacles en el futur.

El xou de Christopher Comstock, l’artista conegut com a Marshmello, va durar una mica més de 10 minuts, durant els quals va tenir paraules de record per aldesaparegut DJ suec Avicii.

"Hem fet història avui", va escriure Marshmello a Twitter. "El primer concert virtual en directe dins de @fortnite amb l’assistència de milions de persones. ¡Quina bogeria, gràcies a Epic Games i a tots els que ho han fet possible!"

Va afegir: "El que em fa més feliç avui és que tanta gent hagi pogut experimentar el seu primer concert. Tots els vídeos que veig de gent que riu i somriu en tot el ‘set’ són sorprenents. Encara estic tan emocionat".

Altres experiències anteriors

Notícies relacionades

El concert de Marshmello a Fortnite no ha sigut la primera presentació en directe que ha tingut lloc dins d’un videojoc, tot i que cap esdeveniment anterior s’havia fet a aquesta escala. Tant Minecraft com Second Life han sigut amfitrions de concerts virtuals en el passat, tot i que cap va congregar tantíssims seguidors. 

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Música Fortnite