Als Estats Units

Aquest 'youtuber' és milionari amb només 14 anys dedicant vuit hores diàries al Fortnite

Sceptic compta amb més d'un milió de subscriptors i ingressa uns 180.000 euros anuals

Ha deixat l'escola perquè la seva 'doble vida' li generava ansietat

youtuber

youtuber

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Pot arribar a passar fins a 18 hores al dia jugant al Fortnite, el videojoc de moda. Griffin Spikoski, de només 14 anys, ingressa per aquesta activitat uns 200.000 dòlars anuals gràcies al més d’un milió de subscriptors que té al seu canal de Youtube. Els anunciants es rifen ser a la seva pantalla.

Denominat Sceptic en aquesta plataforma, assegura que ho afronta com un jugador de futbol o bàsquet, entregant-se diàriament per aconseguir el seu objectiu. “És com la meva feina”, diu en una entrevista en un canal de l’ABC.

Dedica vuit hores diàries a casa seva, a Long Island (Nova York), i a ningú el sorprèn aquesta entrega. Però en un curt, la seva mare assegura que l’èxit sí que la va sorprendre. “No m’havia adonat que era tan bo amb els videojocs. M’ho va explicar, però no en vaig ser conscient fins que el món sencer ho va confirmar”, explica Kathleen Connolly.

Notícies relacionades

El 2018, Spikoski es va convertir en un dels jugadors de Fortnite més famosos del món després d’una batalla que van veure 7,5 milions de persones. Per a ell va ser molt fàcil guanyar els seus primers dòlars a Twitch. Des d’aleshores, el seu creixement no ha parat fins a convertir-se en una referència... i ingressar moltíssims diners per a la seva família.

“Als dos mesos estàvem buscant un gestor”, explica el seu pare, Chris, que explica que van decidir treure el seu fill de l’institut per aprofundir la seva preparació en el món dels videojocs. “Li creava ansietat manejar els dos mons, sent un personatge a internet i una persona en la vida real. En el món virtual té confiança”. Tot i que ho matisen: l’han animat a seguir els seus estudis ‘online’.

Temes:

Youtube Fortnite