21 set 2020

Anar al contingut

en un vídeo

Una 'influencer' del veganisme, caçada menjant ou i peix

Rawvana surt al pas de les crítiques explicant que ha incorporat la proteïna animal a la seva dieta per problemes de salut

Una 'influencer' del veganisme, caçada menjant ou i peix

La ‘influencer’ del veganisme Rawvana –gairebé dos milions de subscriptors a Youtube– ha sigut caçada menjant peix i ou, aliments amb proteïna animal que no admet la dieta que defensa i promociona, en un vídeo publicat per una altra estrella d’internet, Paula Galindo. En les imatges, gravades durant un viatge a Bali, Yovana Mendoza, nom real de la ‘influencer’ mexicana que viu a Los Angeles (EUA), intenta tapar amb els braços el seu plat sense èxit. 

El vídeo ha comportat una allau de crítiques a Rawvana, a més d’una pèrdua constant de seguidors a les xarxes socials –a Instagram conserva 1,3 milions de seguidors–. Davant dels comentaris, Yovana ha publicat un clip de mitja hora en el qual explica el perquè estava menjant peix i ou. Al clip explica que fa dos mesos que menja proteïna animal perquè li han diagnosticat SIBO, sobrecreixement bacterià de l’intestí prim.

Aquest diagnòstic l’ha obtingut després d’estar canviant la seva dieta durant anys ja que, segons explica la ‘influencer’, el 2014 va deixar de tenir la regla i durant tres anys va estar amb irregularitats hormonals. 

L’autora de les imatges, Paula Galindo, coneguda com a PauTips a la xarxa, també ha sortit al pas dels comentaris per assumir la seva “responsabilitat i recolzar la Yovana en totes les decisions que ella prengui en el seu procés”.