Viral a Twitter

Un restaurant xinès la fa grossa creant cinc grups de Whatsapp a Múrcia

El local murcià Wen Zhou va avisar centenars de clients del seu canvi de telèfon a través d'aquesta aplicació

Molts dels 'damnificats' s'ho van prendre amb humor i van aprofitar per fer reivindicacions

whatsapp-image-2019-02-12-at-163509

whatsapp-image-2019-02-12-at-163509

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Imagina’t que et despertes de la migdiada tranquil·lament, mires l’hora al mòbil i... 171 notificacions de Whatsapp. I no, no és del temut grup de pares de l’escola, sinó del restaurant xinès al qual vas anar una vegada i de casualitat. 

Al local murcià Wen Zhou no se’ls va ocórrer cap altra cosa que crear cinc grups d’aquesta aplicació de missatgeria diferents per advertir als seus clients, fins i tot als que hi han anat una vegada a la vida, que havien canviat la manera de ser localitzats. Un canvi de fix a mòbil que s’havia de fer notar.

Automàticament ho van anunciar diversos tuitaires, coneixedors que en la seva possessió tenien un contenidor d’humor. ¿Decenas de personas random unidas por la comida china? Ahí había juego.

La meravella –una mica llunyana a la llei de protecció de dades– aviat es va tornar incontrolable. I es va començar a fer art sobre això.

La intriga va fer que desenes de tuitaires reclamessin informació sobre això. ¿Què s’estava comentant? El tuitaire @Pombeitor va ser conscient que Espanya el necessitava per fer un servei públic, i va compartir detalls rellevants.

Al principi tot era sorpresa. "¿Però aquesta merda què és?" que potser és la qüestió més amable de la qual podem parlar.

Hi va haver qui va aprofitar la comunitat creada per oferir els seus serveis. 

Després els participants van començar les tasques d’investigació. Van veure que alguns tenien fins a 9 contactes en comú, van preguntar si hi havia alguna soltera a la sala...

D’altres, ja que hi eren, van aprofitar per fer una comanda. 

I per demanar que no quedi... Algun fins i tot va demanar tornar a recuperar festes tradicionals, com la del llançament del pinyol d’oliva. 

Notícies relacionades

Però no tothom s'ho va prendre amb humor. Aviat van aparèixer les notícies sobre multes a restaurants per fer cadenes amb desenes de números... I fins i tot la crida als serveis de seguretat: @policia.

Amb mig Múrcia revolucionada i les rialles assegurades a Twitter, no hi havia espai per a la por. Però, pensa-ho bé: