Vist a Twitter

Relata el caos en les reunions de pares: queixes del menjador, psicologia i fugida per "evitar la xupipandi"

Eugenio d'Ors explica amb humor els detalls que solen apreciar-se en les reunions de preescolar

whatsapp-image-2019-02-08-at-174828-1

whatsapp-image-2019-02-08-at-174828-1

8
Es llegeix en minuts
María Aragón

L’autor de 'com convertir en malson cuidar la mascota de l’escola' i 'com ser expulsat del grup de WhatsApp de pares’torna amb un altre gran èxit a les xarxes socials.

Eugenio d’Ors, ja conegut per narrar algunes de les coses (para)normals que li passen com a pare a l’escola, concretament a preescolar, ha explicat el que ha après en l’última reunió. Amb una mica d’ironia, per descomptat. 

Una cosa que li crida l’atenció i en què es fixa especialment és en qui va a aquestes reunions. Ja no és una reunió de mares, sinó que hi ha certa varietat. Ell pot ser que sigui l’excepció, "el papi", perquè la mare—la seva dona—prefereix "que no li clavin la llauna".

Malgrat que la reunió en principi és amb la tutora, allà hi assisteix tothom que pot. Com una reunió de polítics per fer-se la foto però sense polítics. Per ser-hi, hi era fins i tot la conserge. 

I el que sembla una reunió de polítics de sobte es converteix en una reunió de veïns. Allà tothom té alguna cosa per aportar, sigui crítica o no. I no us penseu que està improvisat. Tot en ordre.

Fins que es desencadena el drama. El drama aquí és al menjador. A l’Eugenio comença a interessar-li el tema. ¿Quina serà la disputa?

Davant de tanta discussió, la tutora prova de reconduir la reunió i avançar. Però no sembla agradar això de girar full amb el tema del menjador.

De sobte la reunió es converteix en un taller de manualitats. Cal valorar els dibuixos de les criatures. El caos. Ningú ho capta a la primera.

L’Eugenio ha entès bastant bé el que calia fer i acaba ràpid. Prou per mirar al seu voltant i veure que cadascú estava fent el que li donava la gana.

La tutora ja tenia la gent on volia, encantada amb la tasca i bavejant amb els seus fills. 

Però és tornar a anomenar el menjador i torna la sang.

Perquè fins i tot un nen va dir que a la seva sopa hi havia cucs... 

Afortunadament la directora va posar calma i va dir que en parlaria amb l’empresa. Molta calma, sisplau. 

Amb aquesta calma comença a parlar la psicòloga, que parla d’educar en l’amor. Massa intensitat. I això que ho aprofita per treure el seu manual per ensenyar a educar els nens Res fora del normal.

Notícies relacionades

L’Eugenio ja no sap on ficar-se. ¿De debò els sorprèn alguna cosa del que està dient? Se sent el bitxo raro.

I després d’una hora i mitja de xerrada, l’Eugenio s’ha vist obligat a abandonar el lloc amb la primera excusa que ha trobat. Sobretot, amb l’objectiu d’evitar la "xupipandi". 

Temes:

Nens Twitter