Vist a Twitter

"La meva filla va anar a una discoteca i un grup de nois li va tocar el cul": l'al·legat d'una mare per educar lluny dels 'ramats'

Una dona narra a Twitter el comportament d'un grup de joves d'entre 16 i 18 anys

Lamenta que funcionin en 'ramats', que sentin impunitat, i demana que s'eduqui bé aquestes generacions en el respecte

feminismo

feminismo

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

Dissabte passat, la filla de la Mónica va anar a una discoteca per primera vegada. Segons explica en el seu perfil de Twitter, al passar entre un grup de nois d’edats aproximades tots ells van tocar el cul tant a ella com a la seva amiga. 

La Mónica ha volgut denunciar-ho a les xarxes socials no només per aquest cas concret, sinó per tractar-se d’una escena repetida i habitual. En un fil molt comentat i compartit, ha explicat el que va passar: 

El primer, una qüestió d’Educació. ¿Com uns nois de 16 a 18 anys poden veure normal tocar les noies sense el seu permís?, es pregunta. Parlem de gent jove amb comportaments i actituds que s’haurien d’erradicar en noves generacions. 

La qüestió seria veure si un d’ells sol s’atreviria a fer-ho, o ho fan perquè se sentin en confiança amb els seus amics, i han de mostrar certes coses. El comportament de “ramat” del que tant s’ha parlat en els últims anys. 

Es comença, diu, tocant el cul de passada i rient la gràcia com si fos una broma i s’acaba envoltant una noia en un carreró. 

Notícies relacionades

Així que fa un al·legat i demana educar a consciència aquests nois. En el respecte principalment.

I no, no és un fet aïllat: