Vist a Twitter

La bonica amistat en un fil de Twitter que fa reflexionar sobre les connexions amb desconeguts

Durant tres anys van anar al mateix restaurant i posteriorment van fer una 'performance' davant un focus amb estrelles

La botiga del focus ha tancat, però a través d'Instagram han aconseguit connectar i tancar el cercle d'una preciosa història

tgb-nights

tgb-nights

4
Es llegeix en minuts
María Aragón

Beatrice ha revolucionat Twitter amb una bonica història en què es conjuguen l’amistat i els moments que ens connecten amb desconeguts. Sense adonar-se’n, ella mateixa reconeix que ha viscut una preciosa història durant tres anys que va començar amb un got robat. I així ho ha explicat en un fil que s’ha tornat viral:

Des d’aquell dia, i sense saber molt bé com, cada dijous van anar a sopar al mateix lloc d’hamburgueses, TGB. El més graciós, diu, és que cada nit s’enduien un got del restaurant. "Tinc el pis per muntar un Ikea de joc de coberts", diu fent broma. 

Ho van explicar tot per Instagram i van acabar instaurant les TGB NIGHTS que els seus seguidors demandaven. Una vegada realitzaven el furt, ballaven sota d’un focus trencat, davant un grafiti i entre cubells d’escombraries.

"Cada vegada apareixia més iconografia: sempre ens parava el mateix relacions públiques, fèiem un volt per Primark... Vam crear sense saber-ho una rutina preciosa". I aquí entra en joc un focus amb estrelles i una botiga de desconeguts. El clímax.

No obstant, una nit les estrelles havien sigut substituïdes per palmeres. No tenia el mateix rotllo.

Van escriure als amos perquè això ja no semblava Madrid, sinó Miami. Els havien robat la fama.

Com que no hi va haver resposta, van seguir amb les seves ‘performance’ setmanals sota les palmeres.

Però aquesta setmana, quan van arribar al lloc, no només no hi havia estrelles, sinó que el local havia tancat. El comiat ha sigut bastant trist.

Però llavors va arribar la màgia de les xarxes socials. Com que a la porta de la botiga hi havia el seu Instagram, van decidir etiquetar-los. I ha passat la veritable història:

Havien estat connectats durant tres anys sense saber qui eren, i ara per fi pot posar un colofó bonic a aquesta història. 

Notícies relacionades

A la Beatrice se li posa la pell de gallina, diu, pensant que quan van escriure aquesta carta ella estava en un mal moment, a punt de tancar el seu negoci. "D’alguna maneravam poder alegrar-li una mica el dia, de la manera més tonta".

Així que recalca que les grans històries estan a fora. "Continuem deixant que ens trobin, per adonar-nos que van existir només quan s’acabin". Així, recopila la infinitat de coses felices que han fet en aquest lloc: