PARÒDIA DEL 'BREXIT'

L'actor Andy Serkis converteix Theresa May en Gòl·lum | VÍDEO

"¡Oh, el meu tresor! El nostre acord... Recuperarem el control, els diners, les fronteres, les lleis, els passaports blaus...", defensa la primera ministra britànica en la pell del personatge d''El senyor dels anells'

theresamaygollum

theresamaygollum

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El famós actor Andy Serkis va tornar a ficar-se a la pell de Gòl·lum per fer una divertida paròdia del ‘brexit’ de Theresa May que s’ha fet viral i s’ha convertit en ‘trending’ a la xarxa. El vídeo, titulat ‘Leaked: Footage from inside no 10 Downing Street’, presenta la primera ministra britànica totalment obsessionada amb l’acord del ‘brexit’ que tants maldecaps li està donant.

Serkis apareix vestit com May i amb una perruca que imita el seu pentinat. En un atac de bipolaritat, l’actor recrea la famosa escena d’‘El senyor dels anells: Les dues torres’, on s’enfronten les dues personalitats del personatge, Gòl·lum i Sméagol. El mateix li passa a la primera ministra, en un conflicte constant sobre si la ruptura amb la UE serà el millor, o no, per al Regne Unit. 

Gòl·lum: "¡Oh, el meu tresor! El nostre acord, és, és, el nostre acord, sí, sí... Recuperarem el control, els diners, les fronteres, les lleis, els passaports blaus..."

Sméagol: "Noooo, fa mal a la gent, els farà més pobres..."

Retirada de May

El vídeo de la Gòl·lum-May es va difondre just abans de la votació que la primera ministra havia de portar al Parlament per a l’acord de la retirada de la Unió Europea, i que al final va haver de retardar per por d’una gran derrota fins al mes de gener que ve.

Notícies relacionades

L’actor va compartir aquest vídeo en el seu perfil de Facebook i de Twitter amb la llegenda: "Estem en un embolic desagradable, el meu tresor... i només hi ha una sortida... El volem. ¡El necessitem!"

Segueix Extra  a Facebook