RESUM DE L'ANY

Ryan ToysReview, el nen de 7 anys i 'youtuber' més ben pagat del 2018

Ha guanyat 22 milions de dòlars ensenyant joguines al seu canal, que té 17 milions de seguidors

A l'agost va llançar la seva pròpia línia de roba, joguines i dibuixos

ryan

ryan

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons la revista ‘Forbes’, un nen que acaba de fer 7 anys (el 6 de desembre) és el youtuber que més diners ha guanyat el 2018: un total de 22 milions de dòlars (19,3 milions d’euros). Ryan supera en mig milió de dòlars Jake Paul, el seu competidor immediat en el top ten de Youtube dels 12 mesos anteriors al juny. 

Al noi el segueixen 17,5 milions de subscriptors al seu canal, Ryan ToysReview, on es dedica a provar joguines i on també actuen els seus pares, que fand’actors secundaris.

‘Forbes’ explica que els guanys de Ryan, que no inclouen impostos ni les taxes que cobren agents i advocats, s’han duplicat respecte a l’any passat, quan l’infant només va ingressar 11 milions pels seus vídeos.

Nou canal i línia pròpia de joguines

L’acció de desembolicar joguines ha crescut tant que la família per complet, amb les petites bessones incloses, han obert un altre canal (amb més de tres milions de subscriptors), a més de tenir la seva pròpia sèrie de dibuixos animats i fins i tot una línia amb les seves joguines i roba –Ryan’s World–, que des de l’agost comercialitza la cadena Walmart.

Ryan ja té fins i tot la seva pròpia línia de joguines, peluixos i roba.

El secret de Ryan tampoc difereix gaire d’altres canalsd’‘unboxing’  infantils, però ell ho resumeix així en una entrevista amb la NBC: "Perquè soc entretingut i diverteixo", assegura. A ell el que més li agrada és jugar amb legos, trens i cotxes, i no li agraden gens els personatges de Disney.

El seu canal el van obrir els seus pares el març del 2015. Des d’aleshores els seus vídeos han acumulat gairebé 26.000 milions de visites.

Segons ‘Forbes’, gairebé tot els beneficis es deuen a la publicitat que es mostra abans dels vídeos; la resta, un milió, és de patrocinadors (just el contrari que passa amb altres ‘youtubers’ famosos).

Com que Ryan és menor d’edat, el 15% dels ingressos es dipositen en un compte al banc, a què podrà tenir accés quan arribi a la majoria d’edat.

Altres ‘magnats’ de Youtube

Immediatament després del petit Ryan, la llista de ‘Forbes’ de ‘youtubers’ que més han guanyat segueix amb Jake Paul Jake Paul(21,5 milions de dòlars; 17,6 milions de subscriptors). El germà petit de Logan Paul (que abans triomfava i ara ha caigut en desgràcia, ja que aquest 2018 només ocupa la desena posició de ‘Forbes’), ha atret més de 3,5 milions de visites al seu canal de bromes i cançons raps.

Daniel Middleton, l’expert jugador de Minecraft que l’any passat va encapçalar aquesta llista (amb un total d’ingressos de 16,5 milions i 20,7 milions de subscriptors) aquest 2018 s’ha quedat en la quarta posició.

Altres vells coneguts que continuen regnant a la llista són PewDiePie (9a posició, amb 15,5 milions de dòlars, i 75,7 milions de subscriptors), Vanoss Gaming (17 milions i gairebé 24 milions de subscriptors) i Jeffree Star (18 milions).

Notícies relacionades

Podeu consultar el ‘top 10’ complet aquí.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Youtubers