LLISTA DE 'FORBES'

Un nen de 7 anys, el 'youtuber' que més diners guanya el 2018

Ryan ToysReview, que té més de 17 milions de subscriptors aquest any, ha facturat més de 19 milions d'euros

ryan

ryan

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb més de 17 milions de subscriptors, Ryan ToysReview, de 7 anys, s’ha convertit en el youtuber que més diners han guanyat aquest any, ja que ha facturat més de 22 milions de dòlars (gairebé 19,4 milions d’euros), com recull Forbes.

La revista Forbes ha publicat la llista amb els grans milionaris del 2018, on deixa un espai per a totes aquestes persones que han creat una fortuna gràcies a Youtube. Amb un creixement del 42% respecte a l’any passat, aquestes deu estrelles de la plataforma de vídeos han generat més de 150 milions de dòlars el 2018 (poc més de 13,21 milions d’euros).

La llista comença amb Logan Paul al desè lloc. Davant d’ell, PewDieDieJacksepticyeVanoss Gaming i Markplier. El lloc número cinc el té Jeffree Star, superat per DanTDMDude Perfect i Jake Paul.

I un nen de 7 anys i 17 milions de subscriptors és el que s’ha coronat com el youtuber que més diners ha guanyat el 2018. Ryan Toysreview, que analitza joguines des dels 4 anys, té a més la seva pròpia línia de col·leccionables a WalmartWalmart.

              Segueix Extra  a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades

               

   

Temes:

Forbes Youtubers