Per drets d'autor

Netflix fa les paus amb un grup satànic per evitar una demanda milionària

El Templo Satánico va denunciar el gegant audiovisual per plagiar-los una estàtua en la seva sèrie 'Las escalofriantes aventuras de Sabrina'

450 1000

450 1000

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plataforma de ‘streaming’ Netflix ha arribat a un acord amistós amb el grup El Templo Satánico després que aquests denunciessin el gegant audiovisual per plagiar-los una estàtua en la seva sèrie ‘Las escalofriantes aventuras de Sabrina’.

Segons van informar dimecres mitjans locals, Netflix Warner Bros, els productors de la sèrie, sembla que han arribat a un acord amb els satànics per evitar anar a judici per tres delictes: infracció del ‘copyright’, violació de marca registrada i danys al negoci.

Per cada un d’aquests delictes, El Templo Satánico exigia en la seva demanda 50 milions de dòlars, cosa que suma un import de 150 milions, tot i que es desconeixen les clàusules finals que han firmat les dues parts en la conciliació.

Estàtua de Baphomet

Notícies relacionades

D’acord amb ‘Business Insider’, El Templo sembla que aconseguit que "els elements identificatius de l’estàtua de Baphomet" hagin sigut reconeguts en els crèdits dels episodis que ja han sigut filmats, tot i que han refusat donar més explicacions de l’acord, ja que estan subjectes a un pacte de confidencialitat.

Kiernan Shipka a 'Las escalofriantes aventuras de Sabrina'.

El Templo Satánico va denunciar el gegant audiovisual a començaments del mes de novembre en un jutjat de Nova York, assegurant que a ‘Sabrina’ havien copiatl’estàtua de Baphomet –un dimoni representat com un boc amb forma antropomòrfica– que el grup tenia registrada.

Temes:

Netflix