Vist a Twitter

El fil definitiu per diferenciar magdalenes, 'muffins' i 'cupcakes'

Un tuitaire explica les diferències bàsiques entre les tres postres per evitar confusions

cake-3257019 1920

cake-3257019 1920

4
Es llegeix en minuts
María Aragón

Ni tot són magdalenes amb colors ni tot són ‘muffins’. Tot i que sembli difícil, diferenciar les tres meravelles de la rebosteria té unes claus molt senzilles.

Així ho ha expressat l’Aitor, cansat que la gent confongui magdalenes, ‘muffins’ i ‘cupcakes’. "Perquè no són el mateix". I com que no són el mateix, i en vista del "desconeixement general que provoca quedar com un idiota", ens ha posat la vida més fàcil a través d’un fil a Twitter. 

Així en fotografia sembla bastant clar el que és una magdalena i el que no. Però, per si queden dubtes, dona algun detall més. No et compliquis, és una recepta molt bàsica. No hi ha dos-cents tipus de magdalenes, només UNA magdalena.

Però això és com el debat de la paella amb o sense coses, la paella que la gent inventa i que no és paella. Una magdalena amb invents de coses rares, colors o sabors deixa de ser una magdalena. 

Copte, les corbes són importantíssimes. I són molt simples. 

Un cop adquirit el gran coneixement sobre les magdalenes, podem passar al següent nivell: els ‘muffins’. Els ‘muffins’ no tenen res a veure amb els productes espanyols, són més aviat una invenció anglosaxona. Així que aquí podem trobar tipus. Aquí si que val.

Hi ha grans diferències. Per començar, la massa. Per seguir, que pots fer els ‘muffins’ pràcticament com et doni la gana. La magdalena és intocable, però amb el ‘muffin’ hi pots jugar.

És important tenir molt clar el concepte: ni tan sols tenen recepta pròpia.

Finalment el color, la diversió... LA FANTASIA: el cupcake. S’han posat de moda, i no n’hi ha per a menys, però també cal saber identificar-los. Però tot és qüestió de simplificar. En definitiva, són minipastissos. 

Notícies relacionades

¿Com es fan? Amb una base plana i una explosió de coses. La creativitat es va inventar per a això.

En resum: