Vist a Twitter

L'espectacle de dues senyores per no cedir el seu seient a un nadó a l'avió

La parella portava la nena a coll al ser menor de dos anys, però no hi havia prou màscares per a tots tres

Una hostessa els va demanar el canvi per seguretat, però les propietàries dels seients originals van formar la seva guerra particular

first-a350-900-delivery-to-iberia-ferry-flight-007

first-a350-900-delivery-to-iberia-ferry-flight-007 / PIGEYRE Pascal - Masterfilms

5
Es llegeix en minuts
María Aragón

El seient en un transport públic és el bé més preuat, i quan es tracta d’un avió on, a més, has procurat seure amb el teu acompanyant, qualsevol guerra et sembla lleu. 

Així s’ho van prendre les dues senyores, que, veient que se’ls demanava cedir per a la comoditat (i seguretat) d’un nadó, van decidir que era millor muntar un ciri. 

L’episodi el va explicar la periodista Beatriz Correal amb una mica de dramatització i molt d’humor. 

Ella explicava que la mateixa hostessa d’Iberia va demanar aquest canvi al comprovar les màscares. Una simple qüestió de seguretat, segurament inútil però que calia respectar. La parella i el nadó eren en una fila de tres seients amb un desconegut, però en aquesta fila només hi havia tres màscares i en la de davant sí que podien comptar amb quatre. 

Però no tot és tan fàcil quan està en joc seure una fila més enllà o més cap aquí. I bé que ho saben aquestes dues senyores, que van plantejar una guerra psicològica des del primer moment. 

No estaven tenint en compte que el nadó s’exposava a una mort segura si no tenia aquesta màscara en cas d’emergència. Drama. 

La nena passava de tot el ciri que s’havia muntat i va decidir adormir-se. Cosa d’adults, pensaria, res a objectar. 

Una de les senyores es va instal·lar al passadís, sense parar de cridar que les màscares no eren el seu problema, sinó el d’aquesta parella. Que ho haguessin mirat abans, i que se separessin ells. 

Finalment hi va haver cessió, però amb poques ganes de col·laborar i moltes de retreure coses. Cessió a mitges, podríem dir. 

Així que Beatriz va decidir que el seu marit es canviés de lloc i que la senyora triomfés i s’emportés l’aplaudiment que buscava, com a actriu de Hollywood, al recollir el seu premi.

Tot i que ho va fer amb certa desgana. 

Notícies relacionades

Però ATENCIÓ, la cosa no quedaria així. ¿Què se sent al tenir l’amenaça constant d’un nadó que podria vomitar en qualsevol moment? La venjança és un plat que se serveix fred... 

Per acabar, la prova, la imatge exclusiva de les Thelma i Louise de l’aviació.