A Essex, Anglaterra

Posa a la venda la seva nòvia a eBay i li plouen les ofertes i preguntes sobre "anteriors propietaris"

La licitació va arribar als 80.000 euros tot just en un dia

La seva bústia de missatges es va omplir de peticions per "provar-la" i dubtes sobre els "serveis" que oferia

ebay

ebay

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Per a Dale, posar a la venda la seva nòvia a través d’internet era una broma. Afortunadament per a ell, la seva nòvia Kelly s’ho va prendre també com una cosa per riure i no com un comportament masclista. Però el que en principi eren rialles amb els amics se li va escapar de les mans al veure les desenes de peticions i missatges rebuts.  

"Pots comprovar que està utilitzada", deia l’encapçalament de la licitació a eBay. Dale Leeks, de 34 anys, va penjar un anunci a la famosa pàgina amb l’objectiu de riure amb ella, Kelly Greaves, i els seus amics, que van ser els primers a licitar. 

En la descripció no parlava precisament bé d’ella, de qui destacava que tot i que tenia bé la carrosseria, hi havia parts que no funcionaven. Advertia també d’un "constant gemec" i "coses del desgast"

En 24 hores, l’anunci havia rebut centenars de visites i la licitació assolia les 70.000 lliures, uns 80.000 euros. Mentrestant, la bústia de missatges es va anar omplint de dubtes i preguntes. 

Entre els missatges, alguns usuaris demanaven una prova o test per comprovar el seu estat, i sol·licitaven informació sobre "quants propietaris" havia tingut o quins "serveis" oferia. 

Notícies relacionades

Segons Mirror, la Kelly s’ho va prendre amb humor i va trobar divertida la situació.