Polèmiques entrevistes

De la Morena reincideix: destaca el vestit «curtet» de Carolina Marín i presenta Joana Pastrana com la dels «mirallets»

El presentador esportiu va parlar de la vestimenta, el físic i la cara de cansament de la campiona de bàdminton

Va tornar a parlar del cinturó de campiona de la boxejadora com a «mirall» per maquillar-se

delamorena

delamorena

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

El mes de juny passat el presentador esportiu José Ramón de la Morena es convertia en objectiu de les crítiques després de diversos comentaris sexistes durant una entrevista a Joana Pastrana, campiona del món de pes lleuger, en el seu programa de Onda Cero, El Transistor. 

Durant la conversa, primer li va preguntar a la campiona si s’havia tret nòvio. Després, en vista d’unes declaracions sobre com la rival s’havia llançat al final a la desesperada, ell va respondre que havia sigut com si li hagués “robat la bossa”. I per rematar, va preguntar si el cinturó de campiona servia com a “mirallet per maquillar-se”. 

Precisament sobre aquest últim comentari, i després de les crítiques rebudes, va reincidir el presentador aquest dilluns, quan va tornar a xerrar amb Joana Pastrana després de revalidar el seu títol de campiona, presentant-la com “la dels mirallets”. 

Al final de l’entrevista, un tant travat, De la Morena va tornar a rescatar els dos temes polèmics, com volent desafiar aquests comentaris que va rebre: “El cinturó, ¿quant pesa? No te'l poses per passejar, ¿oi? ¿Els miralls no els has omplert, continues utilitzant-los per maquillar-te?” Ella li va seguir el joc, assegurant que com tenia dos miralls n’utilitzava un per al pintallavis i un altre per a l’ombra d’ulls. 

En l’anterior entrevista li preguntava pel seu nòvio, a la qual cosa ella responia que tenia nòvia. En aquesta ocasió, el presentador es va limitar a parlar de la seva parella. “La teva parella tan tranquil·la, perquè ni et van tocar ni res”.

Notícies relacionades

Però la nit va donar per a molt més. Abans de parlar amb la boxejadora, De la Morena va entrevistarCarolina Marín, de qui va en destacar la vestimenta, que estava prima i que feia cara de cansada.

“Carolina Marín ve amb un vestit negre, curtet, preciós”, presentava la campiona mundial de bàdminton. “Tot i que té careta de cansament”, diu. “El maquillatge ho dissimula una mica però delata, fas cara de cansada”. I per rematar, en tot just un minut només començarl’entrevista, també va parlar del seu físic: “I que prima estàs”.