Indignació a Twitter

L'entrevista masclista a Drew Barrymore que indigna i divideix les xarxes: "¿És això real?"

"Malgrat tenir diversos matrimonis sense èxit, s'agafa vacances il·limitades per al paper de la seva vida: ser mare"

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

"Malgrat haver tingut relacions inestables tota la seva vida, malgrat tenir diversos matrimonis sense èxit i malgrat l’ocupada vida d’estrella que ha dominat la seva vida durant moltíssims anys, la bonica actriu americana de Hollywood Drew Barrymore ha decidit agafar-se unes vacances il·limitades per interpretar el paper més crucial de la seva vida, el de ser mare".

Així començava l’entrevista a l’actriu recollida per la revista de l’aerolínia EgyptAir. La va revelar l’analista polític Adam Baron, que automàticament es preguntava si això podia ser real.

Un qüestionament que ràpidament es va fer viral per l’aire surrealista de la història. Però hi havia molt més. En el text es reflectien frases literals de la protagonista. 

"Ha tingut gairebé 17 parelles entre relacions, compromisos i casaments. Els psicòlegs pensen que el seu comportament és lògic per la falta d’un model masculí després del divorci dels seus pares quan tenia nou anys", assegura la revista en la seva definició de la protagonista. 

Però les respostes que suposadament va donar Barrymore també han sigut qüestionades. "Em sento desconcertada quan algú diu que he recuperat la meva imatge i he aconseguit perdre aquest pes extra. Em vaig deprimir a l’engreixar-me després de donar a llum", diu. 

Automàticament es va qüestionar l’aerolínia. ¿És real aquesta entrevista amb expressions masclistes o és un ‘fake’? 

Notícies relacionades

Egypt Air ràpidament va sortir al pas, i va explicar que la revista és seriosa i l’entrevista va ser realitzada per Aida Tekla, presidenta de l’Associació de Premsa Estrangera a Hollywood, membre del jurat delsGlobus d’Or.

La mateixa autora va haver d’intervenir-hi. "Això no nega el fet que l’entrevista amb Drew Barrimore que va tenir lloc a Nova York està lluny de ser un ‘fake’. He entrevistat Drew en nombroses ocasions i l’he vist créixer".