PROJECTE 'BREATH OF THE PLANET'

Concert en un abocador rus per conscienciar sobre la contaminació

El músic Pavel Andreev va instal·lar el seu piano de cua enmig d'unes dunes d'escombraries per vindicar "la bellesa de la naturalesa, des del costat seu costat oposat"

bc5bplzvdjy6x1vodpqwf51100 / periodico

1
Es llegeix en minuts

El músic Pavel Andreev ha ofert una actuació molt especial per cridar l’atenció sobre el problema de la contaminació global. En lloc d’una sala de concerts, se n’ha anat a un abocador de Sant Petersburg per interpretar diverses cançons.

Va passar sis hores amb el seu piano de cua tocant entre dunes de tones d’escombraries i els crits de les gavines. 

Segons ha declarat a Reuters, el pianista va tenir la idea d’aquesta performance mentre tocava un piano de cua en una plataforma a la deriva al llac del famós parc rus de Ruskeala. "Volia parlar sobre la bellesa de la naturalesa des del seu costat oposat", ha explicat.

'Breath of the planet'

Amb la seva actuació, que forma part del projecte Breath of the planetBreath of the planetque s’ha fet molt popular a les xarxes, Andreev ha dit que espera augmentar la consciència sobre l’ús de les escombraries com un recurs que podria transformar-se en energia neta o en materials reciclables.

Notícies relacionades

Buscar una solució al problema de les escombraries s’ha convertit en un tema recurrent a Rússia, des que l’anypassat es va disparar la pudor dels abocadors de la regió de Moscou, que va donar peu a diverses protestes i mobilitzacions ciutadanes.

Segueix Extra a Facebook