HISTÒRIA DE PEL·LÍCULA

Un gos triomfa com a patinador sobre gel

El gos ha sigut entrenat per la seva propietària, que el va recollir d'una gossera quan podria haver estat sacrificat

perro / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un gos abandonat que es converteix en una estrella del patinatge sobre gel. Dit així, és un plantejament bastant surrealista. Però és la història real de Benny, un gos amb un recorregut vital que té tots els ingredients bàsics per convertir-se en un fantàstic guió per a una producció de la factoria Disneyempatia, superació i un simpàtic animal com a protagonista.     

La història de Benny com a estrella del patinatge sobre gel va començar després que fos adoptat per Cheryl Del Sagro, una veïna de la localitat nord-americana de Las Vegas que no va poder resistir-se a la mirada del jove labrador, abandonat en una gossera i a punt de ser sacrificat.

Notícies relacionades

D’alguna manera (no s’ha especificat com), Cheryl va descobrir el potencial del gos per al patinatge sobre gel, una difícil disciplina que ella mateixa havia exercitat durant 20 anys, i per això va decidir entrenar Benny a consciència.

A poc a poc, el gos va anar demostrant la seva perícia sobre uns patins especials que la seva propietària li adossava a les potes davanteres. I Benny ha perfeccionat tant la seva tècnica que Cheryl s’ha posat en contacte amb els Golden Knights de Las Vegas, de la Lliga Nacional d’hoquei (NHL), perquè l’adopti com mascota de l’equip. ¿Quant tardarà Disney a aconseguir els drets audiovisuals d’aquesta història?  

Temes:

Gossos