D'OR I DIAMANTS

Aquestes són les sabates més cares del món

S'han presentat a Dubai i costen 15 milions d'euros

njcshvtxas8axifqm8fzi21100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si existís la Ventafocs del conte segurament seria la candidata perfecta per lluir les sabates més cares del món, les que acaben de presentar-se a Dubai, la Meca del luxe i l’ostentació. Com no podia ser de cap altra manera, l’exhibició d’uns talons tan exquisits s’ha fet a Burj Al Arab, un dels hotels més luxosos del món, famós per la seva forma de vela i per les seves set estrelles. Un escenari impressionat a l’altura dels talons –de 15 centímetres– d’aquests stilettos d’or i diamants, que es poden adquirir per 15 milions d’euros.

Una peça així havia de tenir a joc un nom, i els han batejat com a Diamant de passió. Diamant de passióSón la joia de la corona de la col·lecció de luxe Jada Dubai, acabats amb or, un diamant D (incolor) de 15 quirats i amb les vores adornades amb 236 diamants de més petits enllaçats en or blanc. Per guardar-los, una caixa de vidre amb ornamentació daurada a joc.

En la mateixa presentació, a l’última planta de l’icònic hotel, s’hi han donat a conèixer altres sabates menys exclusives i per a butxaques més modestes, si bé també estan decorades amb or, diamants, perles i robins, però costen entre 15.000 i 23.000 euros.

"Podem veure alguns compradors potencials aquí, Dubai és la ciutat dels milionaris i multimilionaris", ha explicat Hemani Karamchandani, director executiu de Passion Jewelers, fabricants de la gamma de sabates d’ultraluxe.

També, robins i safirs

"En el futur dissenyarem a mida i proporcionarem sabates a mida... no només amb diamants, també amb robins i safirs", ha dit.

La idea de fer unes sabates d’or i diamants la va tenir la parella de Karamchandani, la britanicoromanesa de 26 anys Maria Majari, que va estudiar moda a Dubai i Londres. Ella es va adonar que hi havia una veta de mercat aquí, ja que roba i bosses d’alta gamma n’hi ha, però de sabates, no tant.

Notícies relacionades

Els diamants poden durar per sempre, però ¿i el cuir? El preu d’aquestes sabates inclou una garantia per a tota la vida, cosa que significa que serà reemplaçat si es desgasta.

Segueix Extra a Facebook

Temes:

Moda Dubai