Anar al contingut

ALS ESTATS UNITS

Detinguda una mare per requisar el telèfon a la seva filla

La filla va decidir denunciar-la i juntament amb l'exmarit van denunciar que li havia robat el mòbil

Detinguda una mare per requisar el telèfon a la seva filla

Una dona ha sigut detinguda als Estats Units per requisar el telèfon a la seva filla. La mare li va treure com a càstig després d’adonar-se que la seva filla adolescent estava descuidant les seves notes per dedicar massa temps al mòbil. 

Segons mitjans nord-americans i la mateixa versió de la mare, la filla, després de quedar-se sense telèfon, va decidir interposar una denúncia davant de la policia amb el recolzament del seu pare i exmarit de la dona. L’home va assegurar davant de la policia que el telèfon en qüestió era seu, i que la seva exdona l’hi havia robat. 

Poc després uns agents van acudir al domicili de Jodi May, que acabava de ser mare d’un bebè de quatre setmanes, per detenir-la. Els agents li van comunicar que tenien una ordre d’arrest contra ella per un robatori. “Em va dir que m’arrestaria i li vaig preguntar si podia entregar-me el dilluns següent perquè tenia un nou bebè i encara no s’alimentava amb biberons”, va explicar la dona a Facebook al publicar la seva pròpia història.

No obstant, la policia no va fer cas d’això i se la va emportar detinguda. La Jodie va ingressar en una cel·la i allà va estar durant unes hores fins que va ser alliberada pagant una fiança de 200 dòlars. Després, en un judici, es va aclarir que el telèfon mòbil pertanyia a la nena i no al seu pare, amb la qual cosa la Jodie va quedar lliure. No obstant, la dona s’enfrontava a una pena de 93 dies de presó pel furt.