Begoña Gómez, l'esposa de Sánchez, estrena la seva agenda pròpia amb Melania Trump

La primera dama nord-americana ofereix una recepció a les cònjuges de líders que acudeixen a l'Assemblea General de l'ONU

ab3tvfz9j92yqnqd99hva1100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe / Montreal

Begoña Gómez, esposa del cap del Govern, Pedro Sánchez, tindrà una agenda pròpia durant la seva estada a Nova York acompanyant el seu marit, que inclou l’ assistència a una recepció de Melania Trump a les cònjuges de líders que assisteixen a l’Assemblea General de l’ONU.

Sánchez va iniciar a Mont-real (Canadà) un viatge que el portarà després a Nova York per assistir a l’inici del nou període de sessions de l’Assemblea General de l’ONU i, més tard, a les localitats nord-americanes de Sacramento i Los Angeles.

Begoña Gómez forma part de la delegació espanyola que encapçala el cap del Govern i acompanya per primera vegada el seu marit en un viatge a l’exterior des que va accedir a la direcció de l’Executiu. Avui ha estat amb Sánchez en la rebuda que li va oferir a Mont-real el primer ministre canadenc, Justin Trudeau.

Visita a l’ajuntament

Fonts del Govern espanyol van informar que, a més d’acompanyar el seu marit en alguns actes, Begoña Gómez tindrà agenda pròpia en la següent etapa d’aquest viatge, Nova York.

Notícies relacionades

Entre els actes previstos assistirà a una recepció que oferirà Melania Trump, esposa del president dels Estats Units, Donald Trump, a les cònjuges dels líders assistents a l’Assemblea General de l’ONU.

També acudirà a una altra recepció que oferirà a Nova York l’esposa de Trudeau i visitarà l’oficina econòmica de l’ajuntament d’aquesta ciutat.