Buscant la Tortu

Una nena perd la seva tortuga i mobilitza tot el poble per trobar-la

"Et trobem a faltar", diu el cartell amb el dibuix en què es mostra tal com és

tortuga

tortuga

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Perdre una mascota és un drama. I més encara quan amb prou feines tens set anys i et desvius pel teu animal dia a dia. Per això el poble de Cox (València) i les xarxes socials s’han abocat per trobar la tortuga de Noa, una nena que troba a faltar el seu animal.

La recerca va començar amb una publicació a Facebook de la seva mare. "Et trobem a faltar", diuen, i demanen qualsevol ajuda per trobar la Tortu, a la qual defineix la mateixa nena en un dibuix.

A la publicació assegura que estan molt tristos i demanen si us plau que si algú la troba la porti a casa seva.

Al cartell, la petita Noa explica a la perfecció com és la Tortu a través d’un dibuix realístic i un missatge desesperat en el qual assegura que tots la troben a faltar: La Noa, el Leo, l’Inma, la tieta Ana, l’àvia, la mami... Tota la família i amics estan preocupats.

Per si el dibuix no ho havia aclarit prou, van començar a difondre fotografies on es pot veure clarament el color i la mida de la mascota.

Però la recerca no ha quedat només a Cox, sinó que ha fet el salt a les xarxes socials i ara tot Espanya està buscant la tortuga. 

Les reaccions no han tardat a arribar. De tot tipus, des de suposicions fins a desitjos passant per algun comentari desafortunat. Però, en termes generals, la Noa pot estar segura que s’està fent de tot per trobar-la.

I casualment no és l’única tortuga desapareguda. Pel que sembla, n’hi ha almenys una més. 

Algun s’ha muntat un 'Buscant a Dory' versió tortuga al cap.

Però la majoria dels usuaris s’han emocionat amb aquesta història i volen un final feliç.

Oferint-se fins i tot a portar-li’n una altra (si no troba la Tortu).

Notícies relacionades

I fins i tot implicant la Policia en la recerca.

¡Sort, Noa!