L'HEREVA D'ALMIRALL

Així és Susana Gallardo, la rica hereva que ha enamorat Manuel Valls

La portada de la revista francesa 'Paris Match' s'ha fet ressò del romanç de l'exprimer ministre francès i la coneguda empresària catalana

15355493722296

15355493722296

2
Es llegeix en minuts

Susana Gallardo té 53 anys, és exconsellera de Caixabank, Abertis i hereva dels laboratoris farmacèutics Almirall, però des de fa poc temps és també la nova parella de l’exprimer ministre francès Manuel Valls. Tal com ha publicat la revista ‘Paris Match’ a la seva portada, l’empresària i el polític han disfrutat del seu romanç a Menorca. 

Malgrat que la possible candidatura de Manuel Valls a l’alcaldia de Barcelona encara és una incògnita, la seva vida sentimental ha resultat no ser-ho tant. El català, nascut a Barcelona fa 56 anys, comparteix amb la seva nova parella, entre altres aspectes, la seva ideologia política, i és que tots dos han manifestat públicament en diverses ocasions el seu rebuig de l’independentisme

Després de l’arribada d’Emmanuel Macron el maig del 2017 al palau de l’Elisi, la carrera política de Valls semblava haver quedat en punt mort, però el polític s’ha dedicat aquest estiu a valorar els seus possibles nous passos i a disfrutar de l’agradable clima de Menorca acompanyat de la seva nova parella. 

Relacions anteriors

Tant Valls com Gallardo han estat casats abans de conèixer-se. L’hereva dels laboratoris Almirall havia estat casada amb Alberto Palatchi, fundador de Pronovias, fins que  la parella va acordar trencar. Segons s’ha sabut després, la decisió la van prendre temps abans del casament de la seva filla gran, Gabriela, però van decidir mantenir les aparences fins que tingués lloc l’esdeveniment.

El polític català, per la seva banda, ha estat casat anteriorment en dues ocasions. La primera de les seves relacions va ser amb Nathalie Souilé, mare dels seus quatre fills, i la segona amb la violinista Anne Gravoin, amb qui va trencar l’abril passat. A més, les revistes franceses van publicar poc després l’efímer romanç entre Valls i Olivia Grégoire, diputada del partit d’Emmanuel Macron.

Currículum extens 

El llarg currículum de Susana Gallardo parteix de la seva llicenciatura en Política i Economia per l’Oxford Brookes University (Regne Unit), amb un complement en ‘Banking and Finance’ en la City of London Polytechnic i culmina amb el Programa d’Alta Direcció (PADE) en l’IESE  Business School entre el 2007 i el 2008.

Notícies relacionades

La seva extensa experiència professional demostra el seu potent domini de les finances i li ha permès treballar a la taula d’operacions del Banc d’Europa i ser assessora financera de REVELAM S.L.

Ara, després d’haver sigut membre del consell d’administració de Caixabank, Criteria Corp i Abertis, d’on va cessar recentment, ocupa un lloc en el consell assessor del Babson College (EUA) i en el de la Universitat Internacional de Catalunya i s’asseu en la junta del Grup Landon, societat de capital risc amb un capital social de 95 milions d’euros.