Homicidi a Youtube

Un vídeo mostra la innocència de la noia que va matar el seu nòvio youtuber

Pedro Ruiz va morir d'un tret mentre provava de demostrar que una bala no podia traspassar una enciclopèdia

monalisa1

monalisa1

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

El youtuber Pedro Ruiz volia demostrar en un vídeo que una bala del calibre 50 no podia travessar l’enciclopèdia que s’havia col·locat al pit, així que va demanar a la seva nòvia embarassada que el disparés davant de la càmera.que el disparés davant de la càmera Després de la seva mort, ella va confessar ser-ne la culpable, però el vídeo revelat aquesta setmana demostra que la noia es va resistir a fer-ho.

Hores abans dels fets, la mateixa Monalisa Pérez advertia del que podia passar. En un missatge a Twitter, deia que estaven preparant "un dels vídeos més perillosos” que havien fet, i matisava: "És idea SEVA, no MEVA." Després de matar-lo, es va confessar culpable d’homicidi i va assegurar que tot estava gravat.

En el vídeo revelat aquesta setmana, el youtuber s’anomena a si mateix "el boig Pedro" i diu que vol comprovar aquesta idea. "La persona en qui més confio en el món és la meva nòvia, Monalisa. Així que si moro, estic preparat per anar al cel".

Notícies relacionades

La transcripció deixa veure que Monalisa es va negar a participar en aquest joc. "No puc fer-ho, tinc por", li diu. "Vinga, si dispares al llibre, tot anirà bé", respon Pedro. "No ho faré, no puc. ¿Què faré si et mato?"

Monalisa va matar Pedro i va ser condemnada a 180 dies de presó per homicidi involuntari en segon grau. Tenien dos nens petits. Ara haurà de complir la seva condemna, 30 dies per any durant els propers tres anys i una possible retenció a casa fins a la supervisió del seu cas d’aquí 10 anys.