COL·LECTA SENSE VERGONYA

Un telepredicador demana 54 milions de dòlars als seus fidels per a un avió privat

Jesse Duplantis assegura que Déu vol que tingui l'aparell, un Falcon 7x

"Si Jesucrist sigués avui físicament a la Terra no caminaria pujat en un burro", assegura

dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El telepredicador evangelista Jesse Duplantis va dir als seus fidels que si Jesús estigués avui a la Terra no caminaria en burro i, a continuació, els va demanar 54 milions de dòlars per comprar-se un nou avió privat.

La petició la va fer el 21 de maig, però és ara quan està tenint eco en mitjans de tot Estats Units a l’haver-se fet viral el vídeo extret del seu programa setmanal 'This Week with Jesse'.

Duplantis, que té la seva seu a Destrehan (Louisiana), va anunciar en el vídeo una campanya de recollida de fons per adquirir un Dassault Falcon 7 X, a fi de poder volar sense escales fins a qualsevol lloc on necessitin la seva assistència espiritual.

"Crec que si Jesucrist sigués avui físicament a la Terra no caminaria pujat en un burro, aniria en un avió viatjant per tot el món", diu Duplantis.

A més d’utilitzar l’argument de Jesús i l’animal, Duplantis va dir que Déu vol que ell tingui aquest avió i que, a més, els seus viatges sortiran més barats perquè gastarà menys combustible.

Notícies relacionades

El mateix Duplantis va fer publicitat de la seva campanya recaptadora en un tuit en el qual va convidar a conèixer a "This Week with Jesse" la "importància d’utilitzar l’aviació com una eina fantàstica per evangelitzar el món".

El telepredicador, amb 40 anys d’ofici, va dir que té tres avions privats, el més recent adquirit el 2006 i tots pagats en efectiu per la seva organització, però ja caducs.