EN UN PARC DE BOLES DE HUELVA

Una baralla entre dos nens se salda amb sis ferits a Huelva

Les mares dels dos petits inicien la baralla estirant-se els cabells i acaben utilitzant cadires, taules i vasos com a armes d'agressió

zentauroepp43071818 180425122319

zentauroepp43071818 180425122319

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dels camps de futbol als chiquiparks. Les bronques entre els pares s'han traslladat dels terrenys de joc als parcs infantils. En concret, a una piscina de boles.

Això és el que va passar dissabte a la tarda al parc de boles New Jungla, a Huelva, quan dues mares es van embrancar en una baralla -en principi, verbal- que va acabar involucrant els marits i altres persones que es trobaven al local. El resultat: sis ferits.

La baralla es va iniciar, segons l'atestat policial -els agents van haver d'acudir al local per separar els involucrats en la baralla- quan, cap a les 19.30 hores, un nen d'uns 8 anys va insultar presumptament una nena, també de curta edat. Segons va declarar la mare de la menor a la policia, va cridar l'atenció "de forma educada" al petit. Però a la mare d'aquest no li devia agradar la reprimenda i va demanar a la dona que li donés explicacions.

Segons ha explicat Rocío Ramblado, mestressa del local, al Diario de HuelvaRocío RambladoDiario de Huelva, de les reprimendes van passar als insults i, d'allà, a tirar-se dels cabells i pegar-se. En aquell moment van entrar a la baralla les parelles de totes dues i van acabar involucrades en la picabaralla fins a una trentena de persones, entre clients del local i vianants que passaven per la zona i van entrar a intentar mediar en la baralla.

Com sempre en aquests casos, aviat el local es va convertir en l'escenari de "una gravíssima, enorme, bestial i horrible discussió entre dues famílies que, lamentablement, se'ls ha anat completament de les mans", segons ha descrit Ramblado a Facebook.

"M'han desmantellat la cafeteria: taules trencades, potes desenganxades, cadires rebentades, vasos de vidre volant pels aires, tot el terra ple de begudes, les taules altes desarmades, tot tot pel terra...", va continuar Ramblado a Facebook. I el pitjor, segons va relatar, és com "tots els nens han presenciat la baralla, els crits, els insults, les agressions... [...]. Van haver de presenciar com [els seus pares] usaven cadires, taules i vasos, entre altres, com a armes d'agressió". Segons estimacions de Ramblado, al local hi havia uns 13 menors en el moment en què es va iniciar la baralla.

               Segueix a Extra en Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades