Anar al contingut

INTERFÍCIE MÉS CLARA I FUNCIONAL

Google ultima el seu nou Gmail per a la seva versió web

El nou disseny del servei de correu electrònic inclou una barra lateral amb un calendari opcional i respostes ràpides a 'e-mails'

Google ultima el seu nou Gmail per a la seva versió web

Google està treballant en el desenvolupament d'un nou disseny per a la versió web del seu servei de correu electrònic Gmail, que incorpora noves característiques com respostes ràpides a e-mails o una barra lateral a la dreta que permet afegir eines com un calendari.

Aquest canvi en els elements del disseny de Gmail permet afegir característiques que la faran més intuïtiva i funcional, buscant aproximar la seva aparença a la de les eines mòbils de la companyia. De moment, el redisseny d'aquest servei està sent provat a nivell intern i per part de diversos socis de confiança de Google.

El portal The Verge ha tingut accés a diverses imatges del pròxim disseny de la plataforma de correu electrònic. Aquest aposta per característiques ja presents en l'aplicació mòbil de Gmail, com les respostes intel·ligents a e-mails o una manera que permet eliminar missatges durant un període de temps fixat per l'usuari.

La funció snooze, que endarrereix l'aparició de correus per atendre'ls més tard.

Una altra de les principals novetats del redisseny de Gmail és la presència d'una barra lateral a la part dreta que permet afegir eines com un calendari o un bloc de notes.

La nova barra lateral dreta que permet visualitzar el calendari. 

El nou format de la plataforma d'e-mail de Google també ofereix tres tipus de dissenys diferents per a la seva visualització: un que destaca els arxius adjunts, un altre que no ho fa i una vista compacta que augmenta el nombre de missatges que es poden veure en una pàgina. Aquest últim és el que més s'assembla a l'actual disseny de Gmail, i ofereix als seus usuaris la possibilitat d'escollir un canvi poc agressiu d'aparença.

No obstant, en principi no es preveuen modificacions radicals en comparació amb l'actual format del servei de correu electrònic de Google, que va ser llançat el 2014 sota el nom d'Inbox.

La companyia nord-americana planeja habilitar aquest disseny en les pròximes setmanes per als usuaris de G Suite i Gmail. Amb l'inici de la conferència de desenvolupadors Google I/O fixada per al pròxim 8 de maig, és previsible que s'ofereixin detalls oficials sobre la nova cara de Gmail durant l'esdeveniment.

   
   
      

Segueix Extra a Facebook

     
       
       
              
               
   

Temes: Google