PICABARALLA REIAL A PALMA

Un nou vídeo mostra Letizia encarant-se a Sofia a la catedral

Des del nou angle s'observa el gest de màxima tensió de la Reina amb la mare el rei Felipe

broncaletizia2

broncaletizia2

1
Es llegeix en minuts

Uns dies després d'obrir telediaris i copar els titulars de premsa internacional, ha aparegut un nou vídeo que mostra des d'un altre angle la picabaralla entre les reines a la catedral de Palma. Des d'una perspectiva contrària a la que oferia la primera gravació, s'aprecia clarament la màxima tensió del moment i el gest crispat de la reina Letizia, que, molt seriosa, s'encara amb Sofia, la reina emèrita. Així mateix, s'observa la preocupació del rei Felipe, que intenta posar pau agafant del braç la seva dona, i la cara de sorpresa del rei emèrit, Joan Carles

Les imatges han sigut publicades per un altre dels assistents a la missa de Pasqua de la catedral de Palma.

En el breu fragment s'observa com Letizia s'encara amb Sofia i li diu unes paraules per evitar que la mare del Rei es fotografiï amb les seves netes al passadís de la catedral, poc abans de sortir a l'exterior.

El missatge entre els Reis

A les imatges també veiem Joan Carles dirigir-li unes paraules al seu fill (segons va publicar El Español, un expert a llegir els llavis va revelar que el rei emèrit, de 80 anys, li va dir al seu fill, de 50: "Felip, vine un moment, hem de parlar". I Felip li va contestar: "Ara no, ara no... no és el moment").

Notícies relacionades

Les reines van protagonitzar diumenge passat el tens moment que s'ha fet viral a la xarxa. El detonant de la discussió va ser la intenció de Sofia de fer-se una fotografia amb les seves netes, la princesa Elionor i la infanta Sofia, després de la missa del Diumenge de Pasqua a la catedral de Palma.

Segueix Extra a Facebook