"mal gust subjectiu"

Youtube defensa Paul Logan, el bloguer que va difondre la imatge d'un penjat

El jove nord-americà va compartir un vídeo fent bromes amb un home darrere seu penjat d'un arbre

loganpaul

loganpaul

1
Es llegeix en minuts

La directora executiva de YouTube, Susan Wojcicki, ha tret ferro a la polèmica que envolta el bloguer nord-americà Logan Paul, eliminat de la plataforma Google Preferred a principis de gener per compartir un vídeo fent bromes amb un home penjat al bosc dels suïcidis del Japó.

Per Wojcicki, la suspensió del youtuber només és temporal. Per a una suspensió definitiva s'han de cometre "tres strikes" o faltes greus. Així mateix, la directora executiva de la plataforma ha posat sobre la taula la subjectivitat dels coneguts com a continguts inapropiats: "El que tu penses que és de mal gust no té per què ser necessàriament de mal gust per a altres”, ha explicat en el marc de la trobada Code Media, unes conferències sobre legalitat, tecnologia, distribució i monetarització dels continguts digitals celebrades a Huntington Beach, Califòrnia. "Necessitem lleis consistents, per poder-les aplicar de manera consistent a milions de vídeos, milions de creadors”, ha afegit.

Aquestes declaracions de la gerent general de la companyia contrasten amb el comunicat de Youtube compartit fa uns mesos quan va sorgir el polèmic vídeo de Paul amb un home penjat al bosc d'Aokigaharahome penjat. Llavors Youtube va ser clar: Logan Paul va violar les directrius de la companyia. "Esperem més dels creadors que construeixen aquesta comunitat, i estem segurs que vosaltres també”, van tuitejar els responsables de la plataforma de vídeos.

               Segueix Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades