LA PEL·LÍCULA ARRIBARÀ AL MAIG

Primer 'teaser' de l''spin off' de Han Solo

Disney ha mostrat a la Super Bowl un petit avançament de la seva pròxima pel·lícula, titulada 'Solo: A star wars story'

’Solo: una història de Star Wars’ (Lucas Film) / periodico

1
Es llegeix en minuts

Només ha sigut un petit tastet, un avançament del tràiler que aquest dilluns es presentarà en el programa Good Morning America. Ja s'ha vist a les xarxes socials i també en el gran esdeveniment esportiu i televisiu que és la Super Bowl. Ha sigut durant la celebració de la seva 52a edició quan Disney ha presentat a bombo i platerets el primer tràiler de la pel·lícula Solo: A star wars story,Solo: A star wars story que explica l'origen del famós contrabandista Han Solo. 

El nou film de la famosa saga està protagonitzat per Alden Ehrenreich, que dona vida a un jove Han Solo, abans de començar la seva lluita contra l'Imperi en la trilogia original de Star Wars. Se sap que se centrarà entre els 18 i els 24 anys de la seva vida: com aconsegueix el Falcó Mil·lenari i com es troba amb el seu gran amic, Chewbacca.

Repartiment

A la pel·lícula també veurem Woody Harrelson (Zombieland) com a Tobias Beckett, mentor de Han; Emilia Clarke (Joc de trons) com a Qi’Ra; Donald Glover (Atlanta) com a Lando Calrissian, i Joonas Suotamo com l'inseparable amic de Solo, Chewbacca.

Els fans de la sèrie hauran d'esperar fins al 25 de maig per veure al cine Solo: A star wars story, quan s'estrenarà a la vegada a tot el món.

Notícies relacionades

El rodatge va començar fa just un any, a mans de Phil Lord Chris Miller, tot i que al juny van ser substituïts per Ron Howard. El guió és obra de Lawrence Jon Kasdan, pare i fill.

Segueix Extra a Facebook