des del teatre borràs

Trobada digital amb Faemino y Cansado aquesta tarda a través del Facebook Live d'EL PERIÓDICO

Els humoristes conversaran amb els lectors del diari a partir de les 19.30 hores

foto-faemino-y-cansado-nuevo-2

foto-faemino-y-cansado-nuevo-2

1
Es llegeix en minuts

Els humoristes Faemino Cansado parlaran aquest dimecres a les 19.30 hores amb els lectors d'EL PERIÓDICO a través d'un Facebook Live a la pàgina del diari. El duo madrileny està actuant des d'aquest dimarts, dia 13 de juny, fins diumenge que ve, 18, al Teatre Borràs de Barcelona amb el seu nou espectacle '¡Quien tuvo, retuvo!'. Les entrades per veure Faemino y Cansado a la capital catalana ja estan esgotades. El duo arrasa-taquilles ja ha anunciat que tornarà a Barcelona amb l'espectacle el 2018. 

Notícies relacionades

Aquest és un altre dels xous de la imaginària Ruta Còmica que presenta EL PERIÓDICO, en col·laboració amb el Grup Balañá. La proposta comprèn un total de 12 espectacles -va començar el duo 'viejoven' format per Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes- que es reparteixen en tres teatres diferents: el Tívoli, el Borràs i el Capitol. 

Així doncs, Faemino y Cansado estarà responent aquesta tarda des del mateix Teatre Borràs a les preguntes dels lectors sobre el seu nou espectacle en un Facebook Live a la pàgina d'EL PERIÓDICO.