CITA MUSICAL

Lady Gaga llança el seu nou senzill 'The Cure' al festival Coachella

L'artista embogeix els seus fans i anuncia que la nova cançó ja està a la venda a iTunes i es pot sentir a Spotify

gaga2

gaga2

1
Es llegeix en minuts

Lady Gaga ha fet història al festival de música de Coachella, que se celebra a la localitat d'Indio, al desert de Califòrnia. L'artista ha aprofitat el seu concert per oferir un altre regal als seus fans: durant el xou, ha estrenat el seu nou senzill, 'The Cure', que està disponible a partir d'avui en portals com Spotify o iTunes.

La cançó commemora precisament el pas de la cantant per Coachella i poques hores després de la seva estrena ocupava el primer lloc als iTunes d'Espanya, els EUA, Mèxic i el Brasil, entre altres. La notícia ha provocat la histèria col·lectiva de tots els seus fans, i l'artista ha sigut 'trending topic' durant tota la seva actuació i fins a diverses hores després.

La cantant ha sigut la cap de cartell del ja conegut com el festival de música indie amb més glamur del món. Lady Gaga va confirmar la seva actuació fa unes setmanes.

Beyoncé havia de ser la segona cap de cartell femenina en la història de 18 anys de Coachella, després de la cantant islandesa Björk, que ho va ser als anys 2002 i 2007, i va actuar embarassada el 2002. No obstant, la cantant va anunciar a finals de febrer que no podria actuar per consell del seu metge a l'estar embarassada de bessons. Beyoncé ja va enlluernar als Grammy a l'actuar embarassada, però el seu avançat estat de gestació no li ha permès repetir a Califòrnia, malgrat que encapçalar el cartell era una de les seves il·lusions.

Notícies relacionades

Beyoncé havia coquetejat amb Coachella durant anys. Ella i el seu marit Jay-Z hi van actuar junts el 2010, quan Jay-Z va ser cap de cartell. Tots dos es van deixar veure pels jardins del festival junts, saludant els fans. Quatre anys més tard van fer aparicions separades al festival del 2014, quan Beyoncé va cantar amb la seva germana, Solange.

Lady Gaga va començar la seva actuació amb el tema 'Scheiße' i va delectar els fans amb els seus sempre originals canvis de 'look' i un repertori format per cançons que barregen el seu últim àlbum i èxits anteriors. 'LoveGame', 'John Wayne', 'Just dance', 'Born this way', 'Teeth' i 'Venus' van ser alguns dels temes. La cantant va acabar l'actuació amb els seus 'superhits' 'Poker face' i 'Bad romance'.