03 d’abr 2020

Anar al contingut

SETMANA SANTA A L'ESTRANGER

Viatja en espanyol a qualsevol lloc del món

Una web recopila empreses d'activitats i serveis turístics de parla hispana en països on no es parla espanyol

Vega S. Sánchez

Viatja en espanyol a qualsevol lloc del món

Si el teu destí per a aquesta Setmana Santa està en un país de parla no hispana i el teu anglès és tan nul com el de Paco Martínez Soria, no t'has de preocupar: la web viajar en español et permet sortir a l'estranger sabent quina mena d'excursió o allotjaments pots contractar, perquè et permet contactar al país de destí amb empreses d'activitats i serveis turístics (agència de viatges, allotjament, guies, busseig, safaris, etcètera) de parla hispana, encara que al país no es parli gens d'espanyol.

Des de Botswana al Vietnam, sense oblidar-nos dels veïns del nord -NoruegaSuèciaFinlàndia... i fins i tot Groenlàndia-, els serveis turístics 'traduïts' també es poden trobar als llocs més recòndits del planeta, com el JapóAustràlia o Nova Zelanda.

Com expliquen els responsables de la web, "els serveis en si ja existeixen, però a vegades és molt difícil trobar-los". És per això que intenten reunir totes les empreses possibles, "relacionades amb el turisme, que prestin els seus serveis en espanyol allà on aquesta llengua no és la llengua oficial".

Els responsables d'aquesta pàgina, creada el juliol passat, reconeixen que encara els falten serveis turístics i països per recopilar, però que hi estan treballant i "a poc a poc" esperen poder arribar a tot el món. I encara que ja ofereixen multitud de serveis en infinitat de països, no paren de créixer i esperen estar totalment consolidats en el mercat aquest estiu.