EQUIVOCACIÓ DE MÉS DE 15.000 QUILÒMETRES

Un holandès vola al Canadà quan volia anar a Austràlia

Milan Schipper reserva per error un vol amb destí a Sydney, a la província canadenca de Nova Escòcia, en lloc d'a la capital australiana

A tourist walks past the Sydney Opera House as a storm approaches overhead at sunset May 30, 2002. Australia’s top tourism attraction will receive a $A69 million (US$31 million) make-over during the next six years which will follow designs by the original Danish architect Joern Utzon. The improvements will include the construction of grand columns on the ground level, the orchestra pit will be extended and the seating refurbished, which will mean it will be closed for a year from late 2004.      REUTERS/David Gray

A tourist walks past the Sydney Opera House as a storm approaches overhead at sunset May 30, 2002. Australia’s top tourism attraction will receive a $A69 million (US$31 million) make-over during the next six years which will follow designs by the original Danish architect Joern Utzon. The improvements will include the construction of grand columns on the ground level, the orchestra pit will be extended and the seating refurbished, which will mean it will be closed for a year from late 2004. REUTERS/David Gray / DAVID GRAY (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Decidit a iniciar el seu viatge de motxiller per les costes australianes, Milan Schipper, original d'Amsterdam i de 18 anys, va optar per comprar un  bitllet d'avió per iniciar la seva aventura amb destí a Sydney

Quan va arribar a la capital australiana, el jove tenia pensat recórrer el país en solitari durant uns mesos i fins i tot anava a buscar feina. Milan Schipper va trobar un vol amb destí a Sydney més barat que la resta -300 dòlars menys- i, sense pensar-s'ho dues vegades, va decidir comprar-lo.

VOL EQUIVOCAT

No obstant, els plans d'aquest jove holandès, que volia emprendre aquest viatge abans d'iniciar la seva carrera universitària, es van truncar quan es va adonar, ja pujat a l'avió que s'havia equivocat de Sydney: l'avió d'Air Canadà era més petit del que tocava en un viatge transoceànic.

UN ALTRE SYDNEY

El fet d'haver fet escala a Toronto (Canadà) no el va fer sospitar que el destí final era un Sydney canadenc. I no es va adonar del seu error fins que va veure la pantalla del passatger de davant."Vaig veure el pla de vol a la pantalla del seient de davant... i va ser llavors quan em vaig adonar que estava anant a la dreta, i no cap a l'esquerra". Va ser en aquell moment quan va descobrir que havia comprat el bitllet a la ciutat de Sydney de Nova Escòcia (Canadà).

UNA ALTRA SORPRESA INESPERADA

Notícies relacionades

Schipper es va trobar amb una altra desagradable sorpresa a l'arribar al seu destí equivocat: una tempesta de neu a la qual no podia fer front perquè només duia roba estiuenca.

El jove va tornar a casa seva, a Holanda, després de passar no més de cinc hores a l'aeroport canadenc. A Amsterdam l'esperava el seu pare, que es va prendre l'equivocació del seu fill amb humor i "es va riure moltíssim, com tots els altres", afirma Schipper en una entrevista amb la cadena canadenca CBC.