A PARTIR DEL 2018

Dues agències ofereixen viatges exclusius a les restes del 'Titanic'

Les experiències de luxe (97.000 i 55.000 euros) inclouen immersions per explorar el naufragi més famós de la història

Ja s'han esgotat totes les places per a la primera expedició

visitastitanic

visitastitanic

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fa 105 anys, el més 'chic' en viatges de luxe era creuar l'Atlàntic a bord del 'Titanic'. El 2017 ho continua sent. Dues companyies de viatges de luxe volen atraure els turistes més rics del món amb una proposta gairebé tan exclusiva com els viatges a Mart: immersions per explorar les restes del famós transatlàntic considerat, el 1912, quan va ser avarat, l'insubmergible més gran del món (la història es va encarregar de seguida de llançar al fons del mar aquests dos qualificatius).

Fins al lloc on van morir gairebé 1.500 persones (entre les quals hi havia algunes de les més acabalades del planeta, llavors), a l'Atlàntic nord, allà on la punta d'un iceberg va fer saltar els reblons del buc del vaixell, només hi podran baixar els aventurers més afortunats; literalment, ja que la immersió sortirà a pagar entre 55.000 97.000 euros per barba. El 'Titanic' i la seva llegenda segueixen sent d'allò més 'chic'.

EL PRIMER VIATGE JA ESTÀ TANCAT

"Estem encantats de compartir l'extraordinària oportunitat per a un nombre limitat de viatgers de formar part d'una experiència èpica per descobrir el naufragi més famós de la història. Començarem el 2018 i tindrem més visites programades per a l'estiu del 2019", expliquen a l'agència londinenca Blue Marble Private en la seva presentació a internet.agència londinenca Blue Marble Private  El 'pack' és un viatge organitzat de vuit dies -per a nou aventurers- que sortirà de la costa de Terranova (Canadà), per descobrir les profunditats de l'oceà on descansen les restes del vaixell.

El grup seleccionat baixarà fins a una profunditat de 4.000 metres en un submergible de fibra de carboni i titani i acompanyat d'un equip d'experts. Gairebé podran tocar amb les puntes dels dits la coberta del vaixell i també tindran l'oportunitat de descendir per la famosa escalinata central del 'Titanic', aquella en la qual Rose (Kate Winslet) i Jack (Leonardo DiCaprio) van creuar les seves mirades en la història de James Cameron. Seran tres dies inoblidables de busseig, amb immersions de tres hores de durada. A més del casc, el selecte grup d'exploradors podrà descobrir la biodiversitat marina que pobla l'"enorme camp de runa del vaixell escampada pel fons de l'oceà"

"ESPERIT AVENTURER"

"Aquesta és una experiència única en la vida i una expedició dissenyada només per a aquells que tinguin un verdader esperit aventurer", asseguren a Blue Marble Private, que també tenen en el seu catàleg escapades a un refugi privat a l'illa de Nosy Ankao (Madagascar) o a l'illa de somni de Saint Barths (al Carib). Res de turisme de sol i platja massificat. 

Notícies relacionades

Elizabeth Ellis, fundadora de l'agència, recull en el seu correu (elizabeth@bluemarbleprivate.com) les peticions dels clients interessats. I, alerta, les places per al 2018 ja s'han esgotat. 

COMPETÈNCIA NORD-AMERICANA

Segons un estudi recent, una bateria extremòfila està devorant el que queda del 'Titanic', amb la qual cosa aquests viatges de luxe no es podrien allargar gaire més enllà de 20 anys. De fet, una altra agència de viatges de Los Angeles (Bluefish) també està agafant reserves per a altres expedicions de gairebé dues setmanes al 'Titanic'. També en té previstes per als pròxims dos anys (i a un preu una mica més 'mòdic': 59.680 dòlars, poc més de 55.000 euros, sense incloure, és clar, el transport aeri).