COMMOCIÓ A LA XARXA

Leticia Sabater amenaça amb un altre 'hit' de l'estiu: 'Toma pepinazo'

La presentadora assegura que aquest "electro-reggaeton" és "més profund" que 'La salchipapa'

El nou tema per a l’estiu 2017 de Leticia Sabater, ’Toma pepinazo’. / periodico

2
Es llegeix en minuts

Leticia Sabater ha aprofitada l'entrada de la primavera i la pujada de les temperatures per llançar la seva nova bomba: 'Toma pepinazo'. En un dia, el vídeo pujat a Youtube ja acumula prop de 21.000 visualitzacions i centenars de comentaris satírics a Twitter d'usuaris que critiquen la nova lletra, partitura, decorat i fins i tot l'últim 'look' de l'artista que als 90 es va fer famosa per presentar espais infantils com 'Al mediodía, alegría' i 'Vivan los compis'. I és que l'artista barcelonina, de 50 anys, ha aprofitat el llançament de la seva nova aposta per a l'estiu per enfosquir-se la melena i la pell, rejovenir-se la cara i estrenar nous tatuatges de dracs i serps en diverses parts del cos.

Els animals impresos a les cuixes, als braços i al tors s'observen bé, ja que la cantant de 'La salchipapa' (des del juny passat, més de 5,3 milions de visualitzacions, al vídeo de sota) repeteix estil i 'flow' amb el seu últim videoclip: biquinis de lluentons, ulleres de mirall, ball sensual, una platja caribenya pintada en un croma i el protagonista de la tornada, el cogombre, sobreimprès al fons, en un desplegament d'efectes especials 'vintage', dels primers 80.

Leticia Sabater balla i canta sobre un fons que sembla estar fet per un aficionat / periodico

BANYES I REVENJA

"Sube el 'flow' con la Leti", exclama. "Toma, toma, pepinazo"... "Y me lo como yo", repeteix sense parar durant els quatre minuts llargs que dura la cançó, "una lletra més profunda" que la de 'La salchipapa', ha assegurat fa poc. En lloc de proteïnes i hidrats, ara la dieta és vegetariana, "amb un ritme electro-reggaeton amb tocs llatins", i veu impostada. La història va de "banyes", d'una noia ofesa que s'agafa la revenja. El "pepinazo" és la victòria de la dona sobre l'home ("mexicà") que li ha sigut infidel.

Alguns tuiters destaquen els girs d'aquesta nova producció de Sabater incorporant clàssics de la cosmogonia 'gamer', com Pikachu, o les veus imitant els televisius Boris Izaguirre, Chiquito de la Calzada i Torrente de cortinetes d'inici i final.

Notícies relacionades

"Enganxosa, ballable i adaptada a les noves tendències com el reggaeton". Així van defensar fa uns dies al programa de ràdio 'Vodafone Yu' Alaska i Mario Vaquerizo la cançó de Leticia Sabater.

A Twitter el 'hit' de Letizia també ha propiciat el debat: