DISSENYADA ESPECIALMENT PER ALS PARES

Una polsera intel·ligent reprodueix l'experiència de l'embaràs

La dona es col·loca al ventre un sensor que detecta els moviments del fetus i els transmet a un braçalet receptor

 

  / MARINA VILANOVA

1
Es llegeix en minuts

First Bond Wearables, una 'startup' danesa, ha creat Fibo, un dispositiu 'wearable' que reprodueix els moviments del fetus durant l'embaràs amb l'objectiu que els homes puguin implicar-se i recrear l'experiència que viuen les dones.

Fibo funciona a través de dos dispositius: un sensor que l'embarassada es col·loca al ventre i que detecta els cops de peu del fetus, i una polsera receptora que el pare porta al canell i que reprodueix aquests moviments a través de vibració i rotació. Pot utilitzar-se a partir dels sis mesos de gestació.

El dispositiu encara està en fase de desenvolupament, i no ha arribat a les botigues. Les seves creadores, les fundadores de First Bond, són tres estudiants de joieria a l'escola de disseny i tecnologia de Copenhaguen que aspiren que els pares s'impliquin més en els embarassos.

"PARES INVOLUCRATS"

Notícies relacionades

"Volem que els pares s'involucrin més en els embarassos, ja que a vegades tendeixen a distanciar-se quan la mare experimenta els canvis al seu cos i sent créixer una petita vida al seu ventre", ha afirmat Sandra Pétursdóttir, membre de First Bond, en declaracions a 'The Huffington Post'The Huffington Post.

El projecte de Fibo també inclou un altre dispositiu, anomenat Memento. Es tracta també d'una polsera intel·ligent amb disseny en colors cridaners (daurat, taronja i platejat) que guarda els moviments del fetus registrats durant l'embaràs i que pretén fer rememorar l'experiència als pares després dels nou mesos de gestació.

Temes:

Gadgets Embaràs