Calbs japonesos en lluita

Una trentena d'homes competeixen, amb una ventosa enganxada al cap pelat, per veure qui aconsegueixen treure la del seu rival

30 homes s’enfronten en aquest club del Japó. / periodico

1
Es llegeix en minuts

En aquest club japonès no perden el cap. Perquè els seus membres tenen alguna cosa en comú: són calbs. I com que no tenen un pèl de tontos, han tret esportivitat a la seva calvície. 30 homes s'han enfrontat en aquesta competició aquest dimecres a la ciutat japonesa de Tsuruta.

Ventosa enganxada al cap, tot consisteix a estirar la corda a la qual està lligada i aconseguir treure la del rival. Els competidors acaben amb mal de cap i, fins i tot, amb el senyal de la ventosa a la calba.

SEGURETAT I ORGULL

Notícies relacionades

Masatomo Sasaki, de 64 anys, és la primera vegada que participa en aquest torneig de calbs. I confessa que abans se sentia insegur i malament amb la seva calvície. Però que això ha canviat gràcies a aquest club de calbs. "Em sento orgullós, o potser hauria de dir que em sento bé per ser un home calb", assegura, i afegeix que va començar a perdre els cabells quan tenia 40 anys.

Teijiro Sugo, de 70 anys i president del club, desitja que la competició es torni molt més gran."Vull que tots els calbs vinguin i puguem organitzar un torneig olímpic", assegura.

Temes:

Japó